![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм на недвижимост и работа с Microsoft Word 2007 за производство на графични интензивно Flyers. Имам combed на интернет и уеб сайт на Microsoft, за отговор на проблема, което имам. Когато дизайн на флайер и компресирам снимките показва, че там е около 2-2.5mg файл, записан. Когато бях на печат, тя отнема завинаги и показва до 100 мг за срок от две страница документ. Не мога да разбера защо го прави това и както можеш да си представиш, че отнема завинаги да отпечатате един часа по-малко 20. Аз съм на загуба за отговор |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Принтери не разберат JPG формат. Принтерът шофьор разширява графичен файл в Bitmap, което е доста вероятно да е десет пъти по-висока от размера на оригинала. В принтирай опашка ви показва опашката има данни, че печатницата за да се даде. 100 МБ една страница не е обща изненада. Можете да я намали чрез намаляване на точки на инч изискване за графики от 600 до 300, те пак ще изглеждат еднакви (по мое мнение), но това не е твой проблем, 100 МБ страница е доста конвенционалните.
Мисля, че сте отпечатване чрез USB1.1 порта, или в много бавно стария принтер. A 100 МБ Bitmap страница така е трябвало да обработват в рамките на 5 секунди модерна настройка. Бихте ли искали да описват оборудването си, с няколко модела кодове? Компютъра и принтера? Ако те наистина са последните тогава може би USB олово е дефектна (много са) и качествено подмяна ще спре вашата система да спадне до бавни темпове. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Благодарим ви за бърз отговор. Аз съм с помощта на фото компресирате инструмент в Словото, което казва, че са компресирани до 220dpi вече. Тя се управлява посредством Linksys EF2J24 10/100 autosensing хъб в Konica Minolta бизнес център 250 мрежов лазерен принтер. Между другото тя не изглежда въпроса кой компютър да използвам, за да се опитам да отпечатате този файл. Резултатите са еднакви. |
|
| |||
| |||
| В локална мрежа ще ви отведе до една минута на страницата, ако тя е по уреждане на 10Mbit/sec и аз мога да мисля на няколко причини, поради които може да направите това. Съгласен съм, не разполагате с USB порт ангажирани и Вие сте без причина да смятат, има кабелна проблеми. Имате ли някой от персонала, който може да поиска да се провери, че всичко върви по тази част от мрежата на 100Base-T 100Mbit/sec? Или има ли не персонал, за да падне отново. |
|
| |||
| |||
| персонал, за да не падне отново |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Word 2007 изрязване и поставяне | munleyj | Офис Suites & Приложения | 0 | 14-ти октомври 2009 година 16:51 |
| Word 2007, с изключение на страници от думата броене | snowblind | Офис Suites & Приложения | 8 | 21 Март 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Арт буболечка? | rockyshred336699 | Офис Suites & Приложения | 0 | 18 април 2008 08:58 |
| Помощ за Word 2007 | robina80 | Офис Suites & Приложения | 2 | 21 Jan 2008 14:53 |
| Word 2007 | Мария | Офис Suites & Приложения | 3 | 10 Юни 2007 16:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |