![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem nemovitostmi a používání aplikace Microsoft Word 2007 vytvářet grafické intenzivní letáky. Mám nečesaná webu a webových stránkách společnosti Microsoft pro odpověď na problém jsem. Když jsem se navrhnout leták a komprimaci fotografií, které ukazují, že je asi 2-2.5mg soubor uložit. Když jsem ho vytiskněte, to trvá věčně, a dále uvádí až 100 mg po dobu dvou stránek dokumentu. Nepřišel jsem na to, proč to dělá, že a jak si jistě umíte představit, to trvá věčně tisknout jeden mnohem méně 20. Jsem na rozpacích za odpověď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiskárny nerozumí formátu jpg. Ovladač tiskárny rozłiřuje grafických souborů do bitmapy, která je docela pravděpodobné, že budou desetkrát velikosti originálu. Tiskové fronty zobrazuje data ve frontě tiskárny, že to asi musí být uveden. 100megabajt jedna strana není celkem překvapení. Můžete snížit snížením bodů na palec požadavek na grafické 600 až 300, které budou stále vypadat stejně (podle mého názoru), ale to není váš problém, 100megabajt stránka je docela konvenční.
I think you're tisk přes USB1.1 port, nebo do velmi pomalé staré tiskárny. A 100megabajt bitmapa stránce rád, že by měl proces v rámci 5 sekund na moderní instalace. Chtěli byste popsat vaše zařízení s několika model kódy? Počítačem a tiskárnou? Pokud tomu tak opravdu je nedávné pak možná USB vést je vadný (šarže jsou) a kvalitní náhradní zastávka bude váš systém spadající zpět na pomalé rychlosti. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši rychlou odpověď. Jsem pomocí fotografií komprimaci nástrojem slovo, které říká, že jsou stlačené dolů již 220dpi. Je to běh přes Linksys EF2J24 10/100 automatické náboje do Konica Minolta biz hub 250 síťová laserová tiskárna. Do cesty se nezdá k věci, které počítač používat i vyzkoušet a tisku tohoto souboru. Výsledky jsou stejné. |
|
| |||
| |||
| LAN by se vám na chvíli stránce, pokud by bylo vyrovnání na 10Mbit/sec a můžu myslet na několik důvodů, proč by mohl udělat. Souhlasím nemáte USB portu, a jste žádný důvod se domnívat, že je kabeláž problémy. Už jste někdo o zaměstnance, který si můžete požádat o kontrolu máte vše, co na tom trochu sítě na 100Base-T 100Mbit/sec? Nebo jsou tam žádné zaměstnance, aby znovu na podzim. |
|
| |||
| |||
| žádné zaměstnance k pádu zpátky na |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Word 2007 Vyjmout a vkládání | munleyj | Office & Aplikace | 0 | 14.října 2009 16:51 |
| Word 2007, s výjimkou stránek od slov | snowblind | Office & Aplikace | 8 | 21. březen 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Umění chyba? | rockyshred336699 | Office & Aplikace | 0 | 18 dubna 2008 08:58 |
| Word 2007 pomůže | robina80 | Office & Aplikace | 2 | 21 ledna 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Aplikace | 3 | 10. června 2007 16:34 |
| Thread Nástroje | |
| |