μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Προβλήματα εκτύπωσης με το Word 2007

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Απρίλη 2008, 09:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Προβλήματα εκτύπωσης με το Word 2007

Είμαι μεσίτης ακινήτων και τη χρήση του Microsoft Word 2007 για την παραγωγή γραφικών εντατική φυλλάδια. Έχω κτενισμένες το web Microsoft και της ιστοσελίδας του για μια απάντηση σε ένα πρόβλημα που έχω. Όταν το σχεδιασμό και τη συμπίεση του flyer φωτογραφίες δείχνει εκεί είναι περίπου 2-2.5mg αρχείου που είναι αποθηκευμένο. Όταν κάνω την εκτύπωση, η διαδικασία διαρκεί για πάντα και δείχνει μέχρι και 100 mg για δύο σελίδα εγγράφου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό και όπως μπορείτε να φανταστείτε, λαμβάνει πάντα για να εκτυπώσετε μία πολύ λιγότερο 20. Είμαι σε μια απώλεια για μια απάντηση
Old 8 Απρίλη 2008, 10:07
Ομάδα Δωρητών

Εκτυπωτές δεν κατανοούν τη μορφή jpg. Το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή διευρύνει το γραφικό αρχείο σε ένα bitmap που είναι πολύ πιθανό να είναι δέκα φορές το μέγεθος του πρωτοτύπου. Η ουρά εκτύπωσης σας δείχνει ότι τα δεδομένα στην ουρά του εκτυπωτή που πρόκειται να δοθεί. ένα 100MB σελίδα δεν αποτελεί απόλυτη έκπληξη. Μπορείτε να το μειώσουμε με τη μείωση των κουκκίδων ανά ίντσα απαίτηση για την γραφικών από 600 έως 300, θα εξακολουθεί να εξετάζει η ίδια (κατά τη γνώμη μου), αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημά σας, 100MB μια σελίδα είναι πολύ συμβατικά.

Νομίζω ότι είστε εκτύπωση μέσω USB1.1 λιμένα, ή σε μία πολύ αργή παλιό εκτυπωτή. Μια σελίδα 100MB bitmap όπως ότι θα πρέπει να επεξεργάζονται σε κάτω από 5 δευτερόλεπτα για μια σύγχρονη εγκατάσταση.

Θα θέλατε να σας περιγράψω τον εξοπλισμό, με λίγες μόνο μοντέλο κωδικούς; Ο υπολογιστής και ο εκτυπωτής; Αν πράγματι είναι πρόσφατη τότε ίσως οδηγήσει το USB είναι ελαττωματική (παρτίδες) και μια ποιότητα αντικατάσταση του συστήματός σας θα σταματήσει να μειωθεί σε πολύ μικρή ταχύτητα.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8 Απρίλη 2008, 10:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Είμαι χρησιμοποιώντας το εργαλείο στην φωτογραφία συμπιέσετε λέξη που λέει ότι είναι συμπιεσμένα σε 220dpi ήδη.
Είναι εκτελείται μέσω Linksys EF2J24 10/100 autosensing κόμβο σε κόμβο Konica Minolta biz 250 laser εκτυπωτή δικτύου.

Με τον τρόπο αυτό δεν φαίνεται να έχει σημασία από ποιον υπολογιστή να χρησιμοποιήσω για να προσπαθήσουμε και να εκτυπώσετε το αρχείο. Τα αποτελέσματα είναι τα ίδια.
Old 8 Απρίλη 2008, 10:39
Ομάδα Δωρητών

Η LAN, θα σας μεταφέρει σε ένα λεπτό μια σελίδα και αν ήταν το διακανονισμό σε 10Mbit/sec και μπορώ να σκεφτώ μερικούς λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Συμφωνώ δεν έχετε μια θύρα USB και
δεν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι τα προβλήματα της καλωδίωσης.

Έχετε κανέναν για το προσωπικό που μπορείτε να ζητήσετε να σας ελέγχει τα πάντα σχετικά με τη λειτουργία που bit του δικτύου σε 100BASE-T 100Mbit/sec; Ή μήπως δεν υπάρχει προσωπικό για να οπισθοχωρεί.
Old 8 Απρίλη 2008, 10:54
Νέο Μέλος Ομάδα

δεν το προσωπικό να μειωθεί σε
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Word 2007 Αποκοπή και επικόλληση munleyj Office Suites & Εφαρμογές 0 14 Οκτωβρίου 2009 16:51
Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων θαμπωμένος Office Suites & Εφαρμογές 8 21 Μαρ 2009 13:27
Word 2007 Smart Art σφάλμα; rockyshred336699 Office Suites & Εφαρμογές 0 18 Απρ 2008 08:58
Word 2007 βοηθήσει robina80 Office Suites & Εφαρμογές 2 21 Ιαν 2008 14:53
Word 2007 Μαρία Office Suites & Εφαρμογές 3 10 Ιουν 2007 16:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.