![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam realtor i koristiti Microsoft Word 2007 za stvaranje grafičkog intenzivna letaka. Imam počešljana i Microsoftova web-stranici za odgovor na problem imam. Kad sam dizajn je letak i komprimirati slike pokazuje se nalazi oko 2-2.5mg datoteka spremljena. Kad sam ga print, ona traje zauvijek i ukazuje do 100 mg od dvije stranice dokumenta. Ne mogu shvatiti zašto je taj što možete i zamisliti, ona traje zauvijek ispisati jedan kamoli 20. Ja sam na gubitku za odgovor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pisači ne razumiju jpg formatu. Upravljački program pisača proširuje grafičke datoteke u bitmapa koja je prilično vjerojatno da će biti i deset puta u originalnoj veličini. Print perčin Vam pokazuje na čekanju podataka koje je pisača da se dati. 100MB jedna stranica nije ukupno iznenađenje. Možete ga smanjiti smanjivanjem točaka po inču zahtjev za grafiku 600 - 300, oni će još uvijek izgledaju isto (po mom mišljenju), ali to nije vaš problem, 100MB stranicu je prilično konvencionalno.
Mislim da ste ispisa preko USB1.1 porta, ili u vrlo sporo stari pisač. A 100MB bitmap stranicu kao da treba da proces u ispod 5 sekundi na moderan setup. Želite li opisati svoju opremu, s nekoliko modela koda? Računala i pisača? Ako ih je stvarno jesu nedavni onda možda USB olova je neispravna (puno su) i kvalitetna zamjena bi zaustavili svoj sustav sporo pada natrag u stopama. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Thanks for your brzi odgovor. Ja sam koristeći fotografiju compress alatom u riječ koju kaže da su komprimirana dolje do 220dpi već. To je trčanje preko linksys EF2J24 10/100 automatsko čvorište u Konica Minolta biz koncentrator 250 laserski mrežni pisač. Putem Internet se 'činiti se to pitanje što koristite računalo i pokušati ispisati ovu datoteku. Rezultati su isti. |
|
| |||
| |||
| U LAN će vas odvesti dolje do minutu stranicu da je taloženje na 10Mbit/sec i ja mogu misliti o nekoliko razloga zašto bi to moglo učiniti. Slažem se da nemate uključeni i USB port što nema razloga vjerovati da postoji kabliranje probleme. Imate li bilo tko na osoblje koje možete zatražiti da biste provjerili da radite sve na tome i djelić mreže 100BASE-T 100Mbit/sec? Ili se nema osoblja da se vrati na jesen. |
|
| |||
| |||
| osoblje ne padne natrag na |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Word 2007 Izrežite i zalijepite | munleyj | Office & Applications | 0 | 14 listopad 2009 16:51 |
| Word 2007, Isključivanje stranice iz Word count | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. ožujak 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart umjetnosti bug? | rockyshred336699 | Office & Applications | 0 | 18. travanj 2008 08:58 |
| Word 2007 pomoć | robina80 | Office & Applications | 2 | 21 siječanj 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Applications | 3 | 10. lipnja 2007 16:34 |
| Thread Tools | |
| |