kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Nyomtatási problémák a Word 2007

Reply

Téma eszközök
Old Április 8. 2008, 09:36
Új tag Csoport

Default Nyomtatási problémák a Word 2007

Én ingatlanügynök és használata a Microsoft Word 2007, hogy igényes grafikai szórólapok. Nekem van fésülve a web és a Microsoft weboldalán a választ, hogy egy probléma van. Amikor a design szórólap és tömöríteni a képeket, hogy azt mutatja, van kb 2-2.5mg fájlt mentette. Amikor nyomtatni, akkor azt örökre, és azt jelzi, hogy 100 mg-os egy két oldalas dokumentumot. Nem tudok rájönni, hogy miért csinálja, és tudja elképzelni, hogy örökre úgy nyomtatni egy sokkal kisebb 20. Én vagyok a veszteség egy válasz
Old Április 8. 2008, 10:07
Donor Group

Nyomtatók nem érti a JPG formátumban. A nyomtató-illesztőprogram terjeszkedik a grafikus fájlt egy bitmap, ami elég valószínű, hogy tízszer mérete az eredeti. A nyomtatási várólista megmutatja a sorban álló adatokat, hogy a nyomtató körül kell adni. egy 100MB oldal nem teljes meglepetés. Tudod csökkentése csökkenti a pont inchenként követelmény, hogy a grafikus 600-300, akkor még látod ugyanazt a (véleményem szerint), de nem ez a probléma, 100MB oldal elég hagyományos.

Azt hiszem, nyomtatás USB1.1 porton keresztül, vagy egy nagyon lassú régi nyomtatót. A 100MB bitkép oldal úgy kellene folyamat 5 másodperc alatt a modern beállítás.

Szeretné, hogy leírják berendezések, néhány modell-kód? A számítógép és a nyomtató? Ha tényleg a legújabb, akkor talán az USB vezet hibás (sok van), és egy minőségi csere megszűnne a rendszer visszautalással lassú aránya.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 8. 2008, 10:30
Új tag Csoport

Köszönöm a gyors választ. Én vagyok a képen compress eszköz a szó, amely azt mondja, azok tömörített le 220dpi már.
Meg kell futtatni a Linksys EF2J24 10/100 autoérzékelős hub a Konica Minolta biz hub 250 hálózati lézernyomtató.

By the way, hogy úgy tűnik, hogy nem számít, melyik számítógépen használható, és próbálja meg kinyomtatni ezt a fájlt. Az eredmények azonosak.
Old Április 8. 2008, 10:39
Donor Group

A LAN nem veszi le, hogy egy perc egy oldal, ha azt a settling at 10Mbit/sec és azt hiszem néhány oka annak, hogy ez erre. Egyetértek, nincs az USB port, és
Ön nincs oka azt hinni, van kábelezés problémákat.

Van bárki, hogy az alkalmazott kérheti, hogy ellenőrizzék you're futás mindent kicsit, hogy a hálózat a 100Base-T 100Mbit/sec? Vagy nincs személyzet esik vissza.
Old Április 8. 2008, 10:54
Új tag Csoport

sem a személyzet, hogy vonuljanak vissza a
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.