![]() |
|
| |||
| |||
| אני נדלן ו משתמש ב-Microsoft Word 2007 כדי לייצר גרפיקה אינטנסיבית הכרוזים. יש לי סרוק את האינטרנט ואת אתר האינטרנט של מיקרוסופט על מנת לענות על בעיה שיש לי. כאשר אני מעצבת הכרוז ו לדחוס את התמונות הוא מראה שיש בערך 2-2.5mg הקובץ נשמר. כאשר אני מדפיס את זה, זה לוקח לנצח ומציין עד 100 מ"ג למשך שתי דף במסמך. אני לא יכול להבין למה היא עושה את זה וכפי שאתה יכול לדמיין, מה שנדרש כדי לנצח אחד להדפיס הרבה פחות 20. אני בבית הפסד עבור תשובה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מדפסות לא מבין את פורמט jpg. מנהל המדפסת מרחיבה את קובץ גרפי לתוך מבת הסיביות שהוא די צפוי להיות עשר פעמים בגודל המקורי. תור הדפסה מראה לך את הנתונים בהמתנה כי המדפסת עומד להיות נתון. א 100MB הדף אינו כולל הפתעה. אתה יכול להקטין אותו על ידי צמצום dots per inch דרישה הגרפיקה מ 600 ל 300, הם יהיו עדיין נראים אותו הדבר (לדעתי) אבל זה לא הבעיה שלך, 100MB דף די קונבנציונליים.
אני חושב שאתה הדפסה דרך יציאת USB1.1, או לתוך המדפסת ישן מאוד איטית. א 100MB מבת הסיביות דף כזה צריך לטפל בתוך פחות 5 שניות על מודרני ההתקנה. האם אתה רוצה לתאר את הציוד, עם מספר הדגם קודים? את המחשב ואת המדפסת? אם הם באמת האחרונים אז אולי להוביל USB פגומה (יש הרבה) ועל איכות יפסיק את החלפת מערכת נופלת לראש איטי יומיים. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה מהירה. אני משתמש בכלי לדחוס את תמונה ב-Word, אשר אומר הם דחוסים עד 220dpi כבר. הוא מופעל באמצעות EF2J24 Linksys 10/100 autosensing לרכזת לתוך konica minolta Biz רכזת רשת 250 מדפסת לייזר. דרך אגב זה לא נראה משנה איזה מחשב אני משתמש כדי לנסות להדפיס את הקובץ. התוצאות הן זהות. |
|
| |||
| |||
| לרשת המקומית היו לוקחים אותך עד דקה דף אם היה ליישוב 10Mbit/sec בבית ואני יכול לחשוב על כמה סיבות למה כדאי לעשות את זה. אני מסכים שאין לך יציאת USB ו מעורב אין לך סיבה להאמין הכבלים יש בעיות. האם מישהו על הצוות כי אתה יכול לבקש לבדוק את כל מה שאתה מפעיל על ביט של רשת ב 100Base-T 100Mbit/sec? האם יש או אין צוות ליפול על הגב. |
|
| |||
| |||
| הצוות לא ליפול שוב |