![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Esu maklerio ir naudoti Microsoft Word 2007 "gaminti grafinio daug bukletų. Turiu nešukuotų interneto ir "Microsoft" svetainėje atsakymas į problemą turiu. Kada dizainas skrajute ir suspausti, nuotraukos rodo, kad yra apie 2-2.5mg failas išsaugotas. When I print, jis trunka amžinai, ir rodo iki 100 mg du puslapyje. Aš negaliu suprasti, kodėl jis tai daro, kad ir kaip jūs galite įsivaizduoti, kad mano amžinai spausdinti daug mažiau 20. Aš ne už atsakymą praradimas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spausdintuvai nesuprantu jpg formatu. Spausdintuvo tvarkyklė plečia grafinio failo į Bitmap, kuri yra gana tikėtina, kad bus dešimt kartų nuo pradinio dydžio. Spausdinti eilės parodys eilę duomenų, kad spausdintuvo netrukus bus suteikta. 100MB puslapyje nėra bendro siurprizas. Jūs galite sumažinti ją sumažinti taškų colyje reikalavimas nuo 600 iki 300 grafikos, jie vis tiek atrodo taip pat (mano nuomone), bet tai ne jūsų problema, 100MB puslapis yra gana sąlygiškai.
I think you're spausdinimas per USB 1.1 port, arba į labai lėtas senas spausdintuvas. 100MB Bitmap puslapis patinka, kad turi procesas pagal 5 sekundes modernus setup. Norite apibūdinti savo įrangą, keletą modelio kodus? Kompiuteris ir spausdintuvas? Jeigu jie tikrai neseniai tada gal USB švino yra su trūkumais (partijas) ir kokybės pakeitimas būtų sustabdyti savo sistema, kuriai grįžti į lėtai. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Dėkojame už Jūsų greitą atsakymą. Aš naudoju nuotrauka suspaudimo įrankis žodį, kuris sako: jie yra suspausta iki 220dpi jau. Jis eina per Linksys EF2J24 10/100 AUTOSENSING Stebulės į Konica Minolta biz Stebulės 250 tinklo lazerinis spausdintuvas. Beje, neatrodo, kad klausimas, kurį aš naudoju kompiuterį bandant atspausdinti šį failą. Rezultatai yra vienodi. |
|
| |||
| |||
| LAN priims tave į minutę puslapį, jei jis būtų išspręsti ne 10Mbit/sec ir galiu galvoti apie keletas priežasčių, kodėl ji gali tai daryti. Sutinku Jūs neturite USB dalyvauja ir Jūs jokio pagrindo manyti, there's kabelių problemų. Ar Jums visiems kitiems darbuotojams, kad galite prašyti patikrinti dirbate viską, kad bent 100Base-T tinklo 100Mbit/sec bit? Ar yra ne darbuotojai patenka atgal. |
|
| |||
| |||
| Personalo patenka atgal |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Word 2007" Iškirpti ir klijavimas | munleyj | Office Suites & Applications | 0 | 14 spalis 2009 16:51 |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| "Word 2007" Smart Art klaidą? | rockyshred336699 | Office Suites & Applications | 0 | Balandis 18, 2008 08:58 |
| "Word 2007" Žinynas | robina80 | Office Suites & Applications | 2 | 21 sausis 2008 14:53 |
| Word 2007 | Marija | Office Suites & Applications | 3 | Birželis 10, 2007 16:34 |
| Temos įrankiai | |
| |