![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu nekustamo īpašumu un izmantot Microsoft Word 2007, lai ražotu grafiskā intensīvu flyers. Man ir ķemmētas interneta un Microsoft vietni, lai atbildētu uz problēmām esmu. Kad es dizaina lidotāja un saspiest fotogrāfijas Tas parāda, ka ir aptuveni 2-2,5 mg fails saglabāts. Kad es to izdrukāt, tas notiek uz visiem laikiem, un norāda līdz 100 mg divas lapas dokumentu. Es nevaru saprast, kāpēc tā dara to un kā jūs varat iedomāties, tas notiek uz visiem laikiem, lai izdrukātu vienu daudz mazāk 20. Es esmu zaudējumu atbilde |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Printeri nesaprotu jpg formātā. Printera draiveris paplašina grafikas failu bitmap, kas ir diezgan iespējams, ir desmit reizes lielāka par oriģinālu. Drukāt rinda parāda rindā datus printera tūlīt tiks dota. 100MB lapa nav kopā pārsteigums. Jūs varat samazināt to samazinot collā punkti prasība no 600 grafika uz 300, viņi būs vēl izskatās vienādi (pēc manām domām), bet tas vēl nav jūsu problēma, 100MB lapa ir diezgan standarta.
Es domāju, ka jūs drukāšanu ar USB1.1 portu, vai arī ļoti lēni vecs printeris. 100MB bitmap lapa tāpat kā tas būtu procesu saskaņā ar 5 sekundēm mūsdienu setup. Vai vēlaties, lai aprakstītu savu aprīkojumu, ar dažiem modelis kodi? Datoru un printeri? Ja viņi patiešām ir nesen tad varbūt USB rezultātā ir bojāta (partijas ir) un kvalitātes rezerves pārtrauks savu sistēmu, kas atpakaļ uz lēnas. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Paldies par ātru atbildi. Es izmantoju foto komprese rīku vārds, ko saka tie ir saspiesti līdz 220dpi jau. Tas ir palaist caur Linksys EF2J24 10/100 autosensing hub stājas KONICA MINOLTA biz centrs 250 tīkla lāzera printeri. Pēc kā tā nešķiet jautājums, kas datoru lietot, lai mēģinātu izdrukāt šo failu. Rezultāti ir vienādi. |
|
| |||
| |||
| LAN veiks jums līdz minūtes lapu, ja tā būtu nostādināšanas pie 10Mbit/sec, un es domāju, daži iemesli, kāpēc tā varētu darīt. Es piekrītu jums nav USB portu iesaistīto Jūs esat nekāda iemesla uzskatīt tur kabeļus problēmas. Vai jums kāds no darbiniekiem, ka jūs varat lūgt, lai pārbaudītu Rādāmās viss par šo mazliet tīkla 100Base-T 100Mbit/sec? Vai tur nav darbinieku krist atpakaļ. |
|
| |||
| |||
| Personāla krist atpakaļ |