![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt un Realtor şi de a folosi Microsoft Word 2007 pentru a produce grafic intensive de flyere. Am pieptanat pe web şi site-ul web al Microsoft pentru un răspuns la o problemă am. Când am de proiectare şi de flyer compresează fotografiile el arată că este de aproximativ 2-2.5mg fişier salvat. Când m-am imprima aceasta, care le ia pentru totdeauna şi indică până la 100 mg de două pagini document. Nu îmi pot da seama de ce se face ca şi cum vă puteţi imagina, care le ia pentru totdeauna pentru a imprima o mult mai puţin 20. Sunt la o pierdere pentru un răspuns |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imprimante nu înţeleg jpg. Driverul de imprimantă extinde grafice într-un fişier bitmap care este destul de probabil să fie de zece ori, de dimensiunea original. De coadă de imprimare vă arată în coadă de date că imprimanta este pe cale de a fi dat. 100MB o pagină nu este o surpriză totală. Puteţi reduce aceasta prin reducerea dots per inch cerinţă pentru grafică de la 600 la 300, ele vor mai arata la fel (în opinia mea), dar asta nu e problema ta, 100MB o pagină este destul de convenţional.
Cred că sunteţi de imprimare prin intermediul unui port USB1.1, sau într-o foarte lent vechi imprimantă. Un 100MB Bitmap pagină de genul asta ar trebui sa în procesul de sub 5 secunde pe un setup moderne. Doriţi să vă descriu echipamentul din dotare, cu câteva model de coduri? Computer şi la imprimantă? Dacă acestea sunt foarte recente atunci poate duce USB este defect (sunt o multime), precum şi o calitate de înlocuire ar opri sistemul dumneavoastră care intră înapoi la tarife lent. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru răspuns rapid. Sunt folosind fotografie compresează instrument în cuvântul care spune că ele sunt comprimate în jos pentru a 220dpi deja. Se executa prin Linksys EF2J24 10/100 autosensing hub în Konica Minolta biz hub 250 reţea imprimanta laser. Prin modul în care aceasta nu pare să chestiune pe care am folosi calculatorul pentru a încerca şi de a imprima acest fişier. Rezultatele sunt aceleaşi. |
|
| |||
| |||
| LAN să te ia în jos pentru a-un minut o pagină în cazul în care au fost la soluţionarea 10Mbit/sec şi pot să cred că de câteva motive pentru care s-ar putea face asta. Sunt de acord nu aveţi un port USB implicate şi ai nici un motiv să cred că nu există probleme de cablare. Ai pe cineva personal pe care le poate cere, pentru a verifica pe care îl rulează pe care tot cam de reţea la 100Base-T 100Mbit/sec? Or, nu există personal care să cadă pe spate. |
|
| |||
| |||
| personal pentru a nu cădea pe spate |
![]() |
|
| Marcaje |