![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som nehnuteľnosťami a používanie aplikácie Microsoft Word 2007 vytvárať grafické intenzívnej letáky. Mám nečesané webu a webových stránkach spoločnosti Microsoft pre odpoveď na problém jsem. Keď som sa navrhnúť leták a komprimáciu fotografií, ktoré ukazujú, že je asi 2-2.5mg súbor uložiť. Keď som ho vytlačte, to trvá večne, a ďalej uvádza až 100 mg po dobu dvoch stránok dokumentu. Nepřišel jsem na to, prečo to robí, že a ako si iste viete predstaviť, to trvá večne tlačiť jeden oveľa menej 20. Jsem na rozpacích za odpoveď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tlačiarne nerozumie formáte jpg. Ovládač tlačiarne rozłiřuje grafických súborov do bitmapy, ktorá je dosť pravdepodobné, že budú desaťkrát veľkosti originálu. Tlačové fronty zobrazuje dáta vo fronte tlačiarne, že to asi musí byť uvedený. 100megabajt jedna strana nie je celkom prekvapenia. Môžete znížiť znížením bodov na palec požiadavka na grafické 600 až 300, ktoré budú stále vyzerať rovnako (podľa môjho názoru), ale to nie je váš problém, 100megabajt stránka je docela konvenčné.
I think you're tlač cez USB1.1 port, alebo do veľmi pomalé staré tlačiarne. A 100megabajt bitmapa stránke rád, že by mal proces v rámci 5 sekúnd na modernej inštalácie. Chceli by ste opísať vaše zariadenia s niekoľkými model kódy? Počítačom a tlačiarňou? Ak tomu tak naozaj je nedávne potom možná USB viesť je chybný (dávky sú) a kvalitné náhradné zastávka bude váš systém spadajúci späť na pomalej rýchlosti. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za Vašu rýchlu odpoveď. Som pomocou fotografií komprimáciu nástrojom slovo, ktoré hovorí, že sú stlačené nadol už 220dpi. Je to beh cez Linksys EF2J24 10/100 automatické náboje do Konica Minolta biz húb 250 síťová laserová tlačiareň. Do cesty sa nezdá k veci, ktoré počítač používať aj vyskúšať a tlače tohto súboru. Výsledky sú rovnaké. |
|
| |||
| |||
| LAN by sa vám na chvíľu stránke, ak by bolo vyrovnanie na 10Mbit/sec a môžem myslieť na niekoľko dôvodov, prečo by mohol urobiť. Súhlasím nemáte USB portu, a ste žiadny dôvod sa domnievať, že je kabeláž problémy. Už ste niekto o zamestnanca, ktorý si môžete požiadať o kontrolu máte všetko, čo na tom trochu siete na 100Base-T 100Mbit/sec? Alebo sú tam žiadne zamestnanca, aby opäť na jeseň. |
|
| |||
| |||
| žiadne zamestnanca k pádu späť na |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Word 2007 Vystrihnúť a vkladanie | munleyj | Office & Aplikácie | 0 | 14.októbra 2009 16:51 |
| Word 2007, s výnimkou stránok od slov | Snowblind | Office & Aplikácie | 8 | 21. marec 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Umenie chyba? | rockyshred336699 | Office & Aplikácie | 0 | 18 apríla 2008 08:58 |
| Word 2007 pomôže | robina80 | Office & Aplikácie | 2 | 21 januára 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Aplikácie | 3 | 10. júna 2007 16:34 |
| Thread Tools | |
| |