![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам реалтор и да користите Мицрософт Уорд 2007 за стварање графичког интензивна летака. Имам почешљана и Мицрософт веб-страници за одговор на проблем имам. Кад сам дизајн је летак и компримирати слике показује се налази око 2-2.5мг датотека сачувана. Кад сам га штампај, она траје заувек и указује до 100 мг од две странице документа. Не могу схватити зашто је тај што можете и замислити, она траје заувек исписати један камоли 20. Ја сам на губитку за одговор |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Штампачи не разумеју јпг формату. Управљачки програм штампача проширује графичке датотеке у битмап која је прилично вероватно да ће бити и десет пута у оригиналној величини. Штампај перчин вам показује на чекању података које је штампача да се да да. 100МБ једна страница није укупно изненађење. Можете га смањити смањивањем тачака по инчу захтев за графику 600 - 300, они ће још увек изгледају исто (по мом мишљењу), али то није ваш проблем, 100МБ презентацију је прилично конвенционалном.
Мислим да сте штампања преко УСБ1.1 порта, или у врло споро стари штампач. А 100МБ битмап страницу као да треба да процес у испод 5 секунди на модеран сетуп. Желите ли описати своју опрему, са неколико модела кодова? Рачунари и штампача? Ако их је стварно бити недавни онда можда УСБ олова је неисправна (пуно су) и квалитетна замена би зауставили свој систем споро пада назад у стопама. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Тханкс фор ыоур брзи одговор. Ја сам помоћу фотографију цомпресс алатком у реч коју каже да су компримовани доле до 220дпи већ. То је трчање преко линксыс ЕФ2Ј24 10/100 аутоматско чвориште у Коница Минолта биз вори 250 ласерски мрежни штампач. Путем Интернет се 'чинити се то питање што користите рачунар и покушати да одштампате ову датотеку. Резултати су исти. |
|
| |||
| |||
| У ЛАН ће вас одвести доле до минут страницу да је таложење на 10Мбит/сец и ја могу мислити о неколико разлога зашто би то могло учинити. Слажем се да немате укључени и УСБ порт што нема разлога веровати да постоји каблирање проблеме. Имате ли било ко на особље које можете затражити да бисте проверили да радите све на томе и дјелић мреже 100БАСЕ-Т 100Мбит/сец? Или се нема особља да се врати на јесен. |
|
| |||
| |||
| особље не падне назад на |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уорд 2007 Исеците и налепите | мунлеыј | Оффице & Апплицатионс | 0 | 14 Окт 2009 16:51 |
| Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт | сноублинд | Оффице & Апплицатионс | 8 | 21 март 2009 13:27 |
| Уорд 2007 Смарт уметности буг? | роцкысхред336699 | Оффице & Апплицатионс | 0 | 18 април 2008 08:58 |
| Уорд 2007 помоћ | робина80 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 21 јануар 2008 14:53 |
| Уорд 2007 | Мариа | Оффице & Апплицатионс | 3 | 10. јуна 2007 16:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |