![]() |
|
| |||
| |||
| Ben grafik yoğun el ilanları üretmek için bir emlak ve kullanımı, Microsoft Word 2007: am. Bir sorun i bir yanıt için, web ve Microsoft web sitesine taranmış have. Ben Afiş tasarımı ve orada yaklaşık 2-2.5mg dosya kayıtlı olduğunu gösterir fotoğrafları sıkıştırmak. Ben bu baskı, bu sonsuza kadar sürer ve 100 mg bir iki sayfa belge için gösterir. Neden ve bu gibi hayal edebiliyorum yaptığını anlamak için, onu sonsuza kadar 20 bir daha az baskı sürer. Bir yanıt için bir kayıp am |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yazıcılar ve jpg biçiminde anlamıyoruz. Yazıcı sürücüsü olan çok olma olasılığı yüksektir bitmap özgün on kere boyutunu bir grafik dosyası açılır. Yazdırma sırası size sıraya veriler yazıcı hakkında verilecek için gösterir. bir 100MB sayfa toplam sürpriz değil. Sen 600 gelen grafik 300 şartı inç başına nokta azaltarak bunu azaltmak için, hala benim görüşüm (in), aynı bakmak olacaktır fakat bu sorun değil, 100MB bir sayfa çok geleneksel olduğunu.
Sana bir USB1.1 bağlantı noktası üzerinden, baskı ya da çok yavaş eski yazıcıya düşünüyorum. Gibi bir bit eşlem 100MB sayfa lâzım 5 saniye altında modern bir kurulum üzerine işleme. Size donanımları tanımlamak için, bir kaç modeli kodları ile ister misiniz? Bilgisayar ve yazıcı? Eğer gerçekten sonra belki USB yol arızalı olduğunu yakın olan (sürü) ve kaliteli bir yedek sistem geri oranları yavaşlatmakla düşen durdurmak olacaktır. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Sizin hızlı cevap için teşekkür ederiz. Word'da hangi 220dpi zaten aşağı sıkıştırılmış söylüyor aracı sıkıştırmak fotoğrafı kullanıyorum. Bu Linksys ile EF2J24 10/100 autosensing merkezi Konica Minolta iş merkezi olarak 250 ağ lazer yazıcı çalıştırılır. Bu bilgisayar Denemek ve bu dosya baskı kullanarak meselesi değildi bu arada. Sonuçlar aynıdır. |
|
| |||
| |||
| Eğer 10Mbit/sec at yerleşim ve ben neden bu yapacağım birkaç nedeni aklınıza LAN bir dakika bir sayfaya aşağı alacak. Sana bir USB portu ve yer yok kabul Orada sorunlar kablolama's inanmak için hiçbir nedeni ettik. Size her şeyi 100Base-T 100Mbit/sec bulunan ağı yapılandıran biraz üzerinde çalıştırıyorsanız kontrol için sorabilirsiniz kadrosunda Kimseyi mı? Veya üzerinde geri çekilmek için bir personel bulunmaktadır. |
|
| |||
| |||
| hiçbir personel geri çekilmek için |