![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я ріелторських та використанні Microsoft Word 2007 для виробництва графічних листівок. Я прочесали Мережі та веб-сайт Microsoft за відповідь на питання в мене є. Коли я дизайн флаєра і стиснення фотографій Це доводить, що близько 2-2.5mg файлу зберігається. При друку, воно приймає назавжди, і вказує до 100 мг протягом двох сторінках документа. Я не можу зрозуміти, чому це роблять, що і як ви можете собі уявити, приймає назавжди друку однієї набагато менше 20. Я не міг знайти відповіді |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Принтери не розуміє формат JPG. Драйвер принтера розширюється графічних файлів в растрових яка цілком може бути в десять разів більше розмірів оригіналу. Черга друку показує чергу даних про те, що принтер про заданої. 100MB сторінка не є повною несподіванкою. Ви можете скоротити його за рахунок зменшення крапок на дюйм, вимоги до графічної від 600 до 300, вони як і раніше виглядають однаково (на мій погляд), але це не ваша проблема, 100MB сторінці досить умовна.
Я думаю, ви друк через USB 1.1 порт, або в дуже повільному старому принтері. 100MB сторінці, як растрові, які повинні в процесі до 5 секунд на сучасні установки. Хотіли б Ви описати устаткування, за кілька кодів модель? Комп'ютер і принтер? Якщо вони дійсно останнім то, можливо, призведе USB несправний (лоти) і якісні запасні б зупинити падіння системі повернутися до повільними темпами. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Спасибі за швидку відповідь. Я використовую фото стискає інструмент в слово, яке говорить, що вони зменшені до 220dpi вже. Вона керується через Linksys EF2J24 10/100 автовизначення центр в центрі Biz Konica Minolta 250 мережею лазерних принтерів. До речі, як видається, НЕ питання, який я використовую комп'ютер, щоб спробувати роздрукувати цей файл. Результат той же. |
|
| |||
| |||
| LAN прийме тебе в хвилини сторінці, якщо воно було дозволу на 10Mbit/sec і я думаю, декілька причин, чому він може це зробити. Я згоден, у вас немає порту USB і участь У тебе немає підстав вважати, є кабельне проблем. Ви з будь-якого персоналу, що ви можете попросити, щоб перевірити ви використовуєте всі на цьому трохи мережі в 100Base-T 100 мбіт? Або є ніхто з працівників не впасти назад. |
|
| |||
| |||
| ніхто з працівників не відступати від |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Word 2007 вирізання та вставки | munleyj | Office Suites & Застосування | 0 | 14 жовтня 2009 16:51 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Art помилку? | rockyshred336699 | Office Suites & Застосування | 0 | 18 квітня 2008 08:58 |
| Word 2007: довідка | robina80 | Office Suites & Застосування | 2 | 21 січня 2008 14:53 |
| Word 2007 | Марія | Office Suites & Застосування | 3 | 10 червня 2007 16:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |