по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Проблем с Outlook 2003 - Понякога clipart не работи

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти май 2009 г., 00:12
Новите държави Група

Аз съм ИТ администратор за малка фирма. Аз съм със странен проблем с някои от потребителите на моя домейн с Micorsoft Office Outlook 2003. Имам Office 2003 стандартно допълнение инсталиран на всички мои потребителя компютри. Някои са repoting, че те не разполагат с възможността да се включат клип изкуство в тяхната електронна поща. Обикновено, докато в състава на електронна поща, можете да отидете в меню вмъкнете, маркирайте снимка, и там е под-меню с възможност за клип изкуството, наред с други, различни неща. С тези потребители, не е под-меню за "картина". Не мога да разбера защо. Ако се подпиша, за да им компютри с моя домейн сметка и да създаде Outlook профил, имам подменю достъпни за мен. Така че не бих могъл да предположи, че това има нещо общо с техните профили. Някой виждал нещо подобно преди? Да не би да е нещо толкова просто като тече почти опция някъде по инструменти? Аз бях доста дълбоко изкопан в Outlook опции и не мога да намеря нищо. Бих Оценявам всяка помощ. Тя не е точно за спешни, но то е движеща ме луд, че не мога фигура то вън. Досега всичко, което имам наистина опитах се ремонтът функция, която не работи. Компютрите имат Windoes XP SP2 за операционната система.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc