| Аз съм ИТ администратор за малка фирма. Аз съм със странен проблем с някои от потребителите на моя домейн с Micorsoft Office Outlook 2003. Имам Office 2003 стандартно допълнение инсталиран на всички мои потребителя компютри. Някои са repoting, че те не разполагат с възможността да се включат клип изкуство в тяхната електронна поща. Обикновено, докато в състава на електронна поща, можете да отидете в меню вмъкнете, маркирайте снимка, и там е под-меню с възможност за клип изкуството, наред с други, различни неща. С тези потребители, не е под-меню за "картина". Не мога да разбера защо. Ако се подпиша, за да им компютри с моя домейн сметка и да създаде Outlook профил, имам подменю достъпни за мен. Така че не бих могъл да предположи, че това има нещо общо с техните профили. Някой виждал нещо подобно преди? Да не би да е нещо толкова просто като тече почти опция някъде по инструменти? Аз бях доста дълбоко изкопан в Outlook опции и не мога да намеря нищо. Бих Оценявам всяка помощ. Тя не е точно за спешни, но то е движеща ме луд, че не мога фигура то вън. Досега всичко, което имам наистина опитах се ремонтът функция, която не работи. Компютрите имат Windoes XP SP2 за операционната система. |