menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Problém s Outlookem 2003 - Někdy kliparty nefunguje

Reply

Thread Nástroje
Old 26. května 2009, 00:12
Nový člen skupiny

Jsem admin IT pro malé firmy. I'm zažívá divný problém s někteří uživatelé z mé domény s Micorsoft Office Outlook 2003. Mám Office 2003 standard navíc nainstalován na všech mých uživatele počítačů. Některé jsou repoting, že nemají možnost zahrnout klipartu do svých e-mailů. Normálně, zatímco tvorbu e-mail, můžete jít na vložit menu, zvýrazněte fotografii a je sub-menu s volbou pro klipart, kromě jiných dalších věcí. S těmito uživateli, není sub-menu "obraz". Nepřišel jsem na to, proč. Pokud se přihlásím na svých počítačích s mojí doméně účet a vytvořit profil aplikace Outlook, jsem sub-menu je k dispozici na mě. Takže můžu jen předpokládat, že to má něco společného s jejich profilem. Viděl někdo něco takového předtím? Mohl by to být něco tak jednoduchého, jak vypnout zaškrtnutím volby někde za nástroje? Jsem kopal pěkně hluboko do perspektivu možnosti a nemůžu najít nic. Chtěl bych ocenit pomoc. Není to přesně nouze, ale je hnací mne bláznivý, že nemohu na to. Zatím vše, co mám opravdu pokusil se o opravu funkci, která nefunguje. Na všech počítačích, které Windoes XP SP2 pro operační systém.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.