| Jsem admin IT pro malé firmy. I'm zažívá divný problém s někteří uživatelé z mé domény s Micorsoft Office Outlook 2003. Mám Office 2003 standard navíc nainstalován na všech mých uživatele počítačů. Některé jsou repoting, že nemají možnost zahrnout klipartu do svých e-mailů. Normálně, zatímco tvorbu e-mail, můžete jít na vložit menu, zvýrazněte fotografii a je sub-menu s volbou pro klipart, kromě jiných dalších věcí. S těmito uživateli, není sub-menu "obraz". Nepřišel jsem na to, proč. Pokud se přihlásím na svých počítačích s mojí doméně účet a vytvořit profil aplikace Outlook, jsem sub-menu je k dispozici na mě. Takže můžu jen předpokládat, že to má něco společného s jejich profilem. Viděl někdo něco takového předtím? Mohl by to být něco tak jednoduchého, jak vypnout zaškrtnutím volby někde za nástroje? Jsem kopal pěkně hluboko do perspektivu možnosti a nemůžu najít nic. Chtěl bych ocenit pomoc. Není to přesně nouze, ale je hnací mne bláznivý, že nemohu na to. Zatím vše, co mám opravdu pokusil se o opravu funkci, která nefunguje. Na všech počítačích, které Windoes XP SP2 pro operační systém. |