| Είμαι IT admin για μια μικρή εταιρεία. Είμαι σε ένα παράξενο πρόβλημα με κάποιους χρήστες σχετικά με τον τομέα μου με Micorsoft Office Outlook 2003. Έχω το Office 2003 Επιπλέον πρότυπο εγκατεστημένο σε όλες μου οι υπολογιστές των χρηστών. Μερικά είναι repoting ότι δεν έχουν την ικανότητα να περιλαμβάνει clip art στα e-mails. Κανονικά, ενώ συνθέτοντας ένα e-mail, μπορείτε να πάτε στο μενού εισαγάγετε, να τονίσει την εικόνα, και υπάρχει ένα υπομενού με την επιλογή για clip art, μεταξύ άλλων. Με αυτούς τους χρήστες, δεν υπάρχει υπομενού για την "εικόνα". Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Αν υπογράψει στους υπολογιστές τους με το λογαριασμό τομέα, και να δημιουργήσει ένα προφίλ του Outlook, έχω την υπο-μενού που έχω στη διάθεσή μου. Γι 'αυτό μπορώ παρά να υποθέσω ότι αυτό έχει να κάνει με το προφίλ τους. Είδε κανείς κάτι τέτοιο πριν; Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο περνά από μια επιλογή κάπου μέσα στο πλαίσιο; Έχω πολύ μεγάλο βαθμό τις θηλές ζώου τις προοπτικές και επιλογές, δεν μπορώ να βρω κάτι. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. Δεν είναι ακριβώς περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά είναι τρελός οδήγησης μου ότι δεν μπορώ να καταλάβω. Μέχρι στιγμής, όλα τα έχω δοκιμάσει πραγματικά χαρακτηριστικό είναι η επισκευή, η οποία δεν λειτούργησε. Οι υπολογιστές έχουν όλοι Windoes XP SP2 για ένα λειτουργικό σύστημα. |