manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Problem s Outlook 2003 - Ponekad karikatura ne radi

Reply

Thread Tools
Old 26 svi 2009, 00:12
Novi član grupe

Ja sam informatički admin za male tvrtke. Ja sam jedan čudan problem pojavljuje kod nekih korisnika na moju domenu s Micorsoft Office Outlook 2003. Imam Office 2003 Standard Uz instaliran na svim mojim računalima korisnika. Neki su repoting da nemaju mogućnost da se uključite clip art u svojim e-mailova. Normally, a sastavljanje poruke e-pošte, možete ići na insert izbornik, označite sliku, a nalazi se pod-izbornik s opcijom za crtež, između ostalih drugih stvari. S tim korisnicima, ne postoji podizborniku za "sliku". Ne mogu shvatiti zašto. Ako sam se prijaviti na svojim računalima u mojoj domeni račun i stvoriti Outlook profil, imam podizborniku dostupna za mene. Tako mogu samo pretpostaviti da je to nešto za napraviti sa njihovim profilima. Je li netko vidio nešto poput ovoga prije? Mogao je biti nešto kao jednostavan kao kucanje isključite opciju negdje pod tools? Kopao sam prilično duboko u outlook opcije i ne mogu naći ništa. Ja bih svaku pomoć. To nije točno radi o hitnom slučaju, ali je vozeći mene ispucan da ja ne mogu podoba Internet vanjska strana. Do sada, sve sam stvarno pokušao je popraviti značajku koja nije 'funkcionirati. Na sva računala imaju Windoes XP SP-2 za operativni sustav.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.