kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Problem with Outlook 2003 - Néha clipart nem működik

Reply

Téma eszközök
Old Május 26 2009, 00:12
Új tag Csoport

Default Problem with Outlook 2003 - Néha clipart nem működik

Én egy informatikai admin egy kis cégnél. Én gyorsjavítást egy furcsa probléma egyes felhasználók on my domain Micorsoft az Office Outlook 2003. I have Office 2003 szabvány kívül telepített minden felhasználó számítógépén. Egyesek repoting, hogy nincs meg a képessége, hogy a ClipArt az e-maileket. Normális esetben, míg az alkotó egy e-mailt, akkor menj a Beszúrás menü kiemelni képet, és van egy almenübe a lehetőséget ClipArt és egyéb más dolgok. Mivel ezek a felhasználók, nincs almenübe a "kép". Nem tudok rájönni, hogy miért. Ha jelentkezik a számítógépet a saját domain-fiókot, és hozzon létre egy Outlook profilt, már az almenübe elérhető nekem. Úgyhogy csak azt feltételezik, hogy ennek valami köze van a saját profilját. Látta valaki valamit, mint ez előtt? Lehet, hogy ez valami egyszerű tiktak ki egy lehetőséget, valahol az eszközöket? Én ásott elég mélyen a kilátások és a lehetőségek nem találok semmit. I would appreciate any help. Nem igazán vészhelyzet, de a vezetés én őrült, hogy nem tudom a szám meg. Eddig minden, amit valóban igyekezett a javító szolgáltatást, ami nem működik. A számítógépek és minden Windoes egy XP SP2 operációs rendszert.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Outlook 2003 - Aláírás küldtek egy mellékletet skillzfields Office & Applications 0 31. május 2009 01:44
Outlook 2003 Válasz Probléma prawleprovi Office & Applications 1 24. november 2008 06:11
Lehet az Outlook 2003 ... tomthedrummer1992 Office & Applications 3 5. október 2008 08:20
Outlook 2003 küldés és fogadás probléma PVM Office & Applications 2 16. Szeptember 2007 09:57
[Kérdezz] Can't export az Outlook 2003 Aiki Office & Applications 1 14. július 2007 00:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.