Problem with Outlook 2003 - Néha clipart nem működik Én egy informatikai admin egy kis cégnél. Én gyorsjavítást egy furcsa probléma egyes felhasználók on my domain Micorsoft az Office Outlook 2003. I have Office 2003 szabvány kívül telepített minden felhasználó számítógépén. Egyesek repoting, hogy nincs meg a képessége, hogy a ClipArt az e-maileket. Normális esetben, míg az alkotó egy e-mailt, akkor menj a Beszúrás menü kiemelni képet, és van egy almenübe a lehetőséget ClipArt és egyéb más dolgok. Mivel ezek a felhasználók, nincs almenübe a "kép". Nem tudok rájönni, hogy miért. Ha jelentkezik a számítógépet a saját domain-fiókot, és hozzon létre egy Outlook profilt, már az almenübe elérhető nekem. Úgyhogy csak azt feltételezik, hogy ennek valami köze van a saját profilját. Látta valaki valamit, mint ez előtt? Lehet, hogy ez valami egyszerű tiktak ki egy lehetőséget, valahol az eszközöket? Én ásott elég mélyen a kilátások és a lehetőségek nem találok semmit. I would appreciate any help. Nem igazán vészhelyzet, de a vezetés én őrült, hogy nem tudom a szám meg. Eddig minden, amit valóban igyekezett a javító szolgáltatást, ami nem működik. A számítógépek és minden Windoes egy XP SP2 operációs rendszert. |