פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

בעיה עם Outlook 2003 - clipart לפעמים לא עובד

Reply

שרשרת כלים
Old 26 במאי 2009, 00:12
קבוצת חברות חדשות

אני מנהל IT עבור חברה קטנה. אני נתקל בבעיה עם קצת מוזר משתמשי התחום שלי עם Micorsoft Office Outlook 2003. יש לי Office 2003 Standard נוסף מותקן על כל המחשבים של המשתמש שלי. כמה מהם repoting כי אין להם את היכולת לכלול אוסף תמונות שלהם בדואר אלקטרוני. בדרך כלל, בעת הלחנה דואר אלקטרוני, אתה יכול ללכת על תפריט הוספה, הדגש בתמונה, ואין הוא משנה את התפריט עם אפשרות קליפ ארט, בין שאר דברים אחרים. עם משתמשים אלה, אין תפריט משנה של "תמונה". אני לא יכול להבין למה. אם אני לחתום על המחשבים שלהם עם התחום שלי החשבון, וכן ליצור פרופיל Outlook, יש לי את תת התפריט זמינות עבורי. אז אני יכול רק להניח, כי יש לעשות משהו עם פרופילים. מישהו ראה דבר כזה לפני כן? הוא יכול להיות משהו פשוט כמו נזיפה אופציה איפשהו תחת כלים? ביצעתי דד די עמוק לתוך Outlook אפשרויות ואני לא מצליח למצוא שום דבר. הייתי מעריך את כל העזרה. זה לא בדיוק חירום, אבל זה טירוף לנסוע לי שאני לא יכול לחשב את זה. עד כה, כל מה שיש לי הוא באמת שניסיתי לתקן את התכונה, שלא עובד. כל המחשבים Windoes יש XP SP2 של מערכת ההפעלה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.