mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Problema su Outlook 2003 - Kartais paveikslėlius neveikia

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 26, 2009, 00:12
Naujas Narys

Default Problema su Outlook 2003 - Kartais paveikslėlius neveikia

Aš IT admin mažos įmonės. Aš patiria keistą problemą su kai kuriais iš mano domeno su Micorsoft Office Outlook 2003 "vartotojams. Turiu Office 2003 Standard papildomai sumontuota visose mano vartotojo kompiuterių. Kai kurie repoting, kad jie neturi galimybės įtraukti iliustracijas į savo el. Paprastai, o rašyti e-mail, galite pereiti į meniu Įterpti, pažymėkite nuotrauką, ir yra sub-meniu ir Clip Art galimybė, be kita ko, kitų dalykų. Šių vartotojų, nėra jokių sub-meniu "vaizdą". I can't figure out why. Jeigu aš turiu pasirašyti ant jų kompiuterius su mano domeno sąskaitą ir sukurti Outlook profilis, turiu sub-meniu man prieinami. Taigi aš galiu tik daryti prielaidą, kad tai turi kažką daryti su savo profilius. Ar kas nors matė, kaip tai anksčiau? Ar gali būti kažkas toks paprastas, kaip pažymint išjungti parinktį kažkur pagal priemones? Aš kasti labai giliai į Outlook Funkcijos ir I can't find anything. Aš už bet kokią pagalbą. Tai nėra neatidėliotinos, bet tai Driving Me Crazy, kad aš galiu suprasti jį. Iki šiol visi turiu tikrai stengėsi iš remonto funkciją, kuri neveikia. Kompiuteriai visi turi Windoes XP SP2 operacinę sistemą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Outlook 2003 - pasirašymas yra siunčiamas kaip priedas skillzfields Office Suites & Applications 0 Gegužė 31, 2009 01:44
Outlook 2003 problema Atsakyti prawleprovi Office Suites & Applications 1 Lapkritis 24, 2008 06:11
Ar įmanoma "Outlook 2003" ... tomthedrummer1992 Office Suites & Applications 3 5 spalis 2008 08:20
Outlook 2003 "siųsti ir gauti problema PVM Office Suites & Applications 2 16 rugsėjis 2007 09:57
[Paklausti] Negalima eksportuoti iš "Outlook 2003" Aiki Office Suites & Applications 1 14 liepa 2007 00:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.