Problema su Outlook 2003 - Kartais paveikslėlius neveikia Aš IT admin mažos įmonės. Aš patiria keistą problemą su kai kuriais iš mano domeno su Micorsoft Office Outlook 2003 "vartotojams. Turiu Office 2003 Standard papildomai sumontuota visose mano vartotojo kompiuterių. Kai kurie repoting, kad jie neturi galimybės įtraukti iliustracijas į savo el. Paprastai, o rašyti e-mail, galite pereiti į meniu Įterpti, pažymėkite nuotrauką, ir yra sub-meniu ir Clip Art galimybė, be kita ko, kitų dalykų. Šių vartotojų, nėra jokių sub-meniu "vaizdą". I can't figure out why. Jeigu aš turiu pasirašyti ant jų kompiuterius su mano domeno sąskaitą ir sukurti Outlook profilis, turiu sub-meniu man prieinami. Taigi aš galiu tik daryti prielaidą, kad tai turi kažką daryti su savo profilius. Ar kas nors matė, kaip tai anksčiau? Ar gali būti kažkas toks paprastas, kaip pažymint išjungti parinktį kažkur pagal priemones? Aš kasti labai giliai į Outlook Funkcijos ir I can't find anything. Aš už bet kokią pagalbą. Tai nėra neatidėliotinos, bet tai Driving Me Crazy, kad aš galiu suprasti jį. Iki šiol visi turiu tikrai stengėsi iš remonto funkciją, kuri neveikia. Kompiuteriai visi turi Windoes XP SP2 operacinę sistemą. |