Problēma ar Outlook 2003 - Dažkārt KLIPKOPAS nedarbojas Esmu IT admin lai mazam uzņēmumam. Es esmu piedzīvo dīvaini problēmas ar dažiem no mana domēna ar Micorsoft Office Outlook 2003 lietotājiem. Man ir Office 2003 standarta papildus uzstādītas uz visiem maniem lietotāju datoriem. Dažas ir repoting, ka viņiem nav iespēju iekļaut klipkopu savā e-pastu. Parasti, bet kas veido e-pastu, varat doties uz ievietot izvēlni, iezīmējiet attēlu, un ir sub-menu ar iespēju klipkopas, cita citu. Ar šiem lietotājiem, nav sub-menu ar "attēls". Es nevaru saprast, kāpēc. Ja varu pieteikties uz saviem datoriem, ar savu domēna kontā, un izveidot Outlook profilu, esmu sub-menu pieejams man. Tātad es varu tikai pieņemt, ka tas ir kaut kas jādara ar to profiliem. Vai kāds ir redzējis neko līdzīgu agrāk? Vai tas būtu kaut kā vienkārši ieklikšķinot pie iespēju kaut kur saskaņā ar rīkiem? Esmu pups diezgan dziļi perspektīvas iespējas, un es nevaru atrast neko. I would appreciate any help. Tas nav tieši avārijas, bet tā ir galvenais virzītājspēks man crazy, ka es nesaprotu it out. Līdz šim, es patiešām mēģinājis ir remonts līdzekli, kas nedarbojas. Datori Windoes XP SP2 visiem ir operētājsistēmu. |