Problem z Outlook 2003 - Czasami clipartów nie działa Jestem administratorem IT dla małej firmy. I'm przeżywają dziwne problem z niektórzy użytkownicy w mojej domenie z Micorsoft Office Outlook 2003. Mam Office 2003 Standard Dodatkowo zainstalowane na wszystkich moich komputerów użytkowników. Niektóre z nich są repoting że nie mają one zdolność do sztuki wideo w e-maili. Normalnie, podczas komponowania wiadomości e-mail, możesz przejść do menu Wstaw, zaznacz obraz, a istnieje podmenu z opcją wideo, sztuki, między innymi innymi. Z tych użytkowników, nie ma menu do "hotelu". Nie mogę się dowiedzieć dlaczego. Jeśli mogę zarejestrować się na ich komputerach z mojego konta domeny i utworzyć profil programu Outlook, mam menu dostępne dla mnie. Więc mogę tylko przypuszczać, że ten ma coś wspólnego z ich profili. Czy ktoś widziałem czegoś takiego? Czy można coś tak proste, jak wyłączyć zaznaczając opcję gdzieś pod narzędzi? I've dójka całkiem głąb perspektywy opcji i nie mogę nic znaleźć. I would appreciate any help. To nie dokładnie alarmowy, ale zmusza mnie do szału, że nie mogę figure it out. Jak dotąd, wszystko co mam jest naprawdę próbował naprawić funkcja, która nie działa. Wszystkie komputery mają Windoes XP z dodatkiem SP2 dla systemu operacyjnego. |