mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Problema cu Outlook 2003 - Uneori clipart nu funcţionează

Reply

Thread Tools
Old 26 mai 2009, 00:12
Noile state Group

Default Problema cu Outlook 2003 - Uneori clipart nu funcţionează

Sunt un administrator IT pentru o companie mica. Sunt ciudat cu o problema cu unele utilizatorii de pe domeniul meu cu Micorsoft Office Outlook 2003. Am Office 2003 standard plus instalat pe toate computerele mele utilizator. Unele sunt repoting că ele nu au capacitatea de a include în clip art lor de e-mail-uri. În mod normal, în timp ce compun un e-mail, puteti merge la meniul de a introduce, evidenţiaţi imagine, şi nu există un sub-meniu cu opţiunea pentru clip art, printre alte lucruri. Cu aceşti utilizatori, nu există nici un sub-meniu pentru "imagine". Nu îmi pot da seama de ce. Dacă aş semna pe la computerele lor cu domeniul meu de cont, şi a crea un profil Outlook, am sub-meniu disponibile pentru mine. Deci, eu pot doar să presupun că acest lucru are ceva de-a face cu profilurile lor. A văzut cineva asa ceva înainte? Ar putea fi ceva la fel de simplă ca o opţiune în afara bifarea undeva sub instrumente? Am pirogă destul de adânc în perspectivele opţiuni şi nu găsesc nimic. Aş aprecia orice ajutor. Nu e chiar o urgenta, dar este o nebunie de conducere de mine că nu pot să dau seama. Până în prezent, tot ce am incercat de fapt este repararea caracteristică, care nu au de lucru. Computerele au toate Windoes XP SP2 pentru un sistem de operare.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.