menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Problém s Outlookom 2003 - Niekedy kliparty nefunguje

Reply

Thread Tools
Old 26. mája 2009, 00:12
Nový člen skupiny

Default Problém s Outlookom 2003 - Niekedy kliparty nefunguje

Jsem admin IT pre malé firmy. I'm zažíva divný problém s niektorí používatelia z mojej domény s Micorsoft Office Outlook 2003. Mám Office 2003 standard navyše nainštalovaný na všetkých mojich používateľov počítačov. Niektoré sú repoting, že nemajú možnosť zahrnúť kliparty do svojich e-mailov. Normálne, zatiaľ čo tvorbu e-mail, môžete ísť na vložiť menu, zvýraznite fotografiu a je sub-menu s voľbou pre klipart, okrem iných ďalších vecí. S týmito užívateľmi, nie je sub-menu "obraz". Nepřišel jsem na to, prečo. Ak sa prihlásim na svojich počítačoch s mojí doméne účet a vytvoriť profil programu Outlook, som sub-menu je k dispozícii na mňa. Takže môžem len predpokladať, že to má niečo spoločné s ich profilom. Videl niekto niečo takého predtým? Mohol by to byť niečo tak jednoduchého, ako vypnúť zaškrtnutím voľby niekde za nástroje? Som kopal pekne hlboko do perspektívu možnosti a nemôžem nájsť nič. Chcel by som oceniť pomoc. Nie je to presne núdze, ale je hnacou mne bláznivý, že nemôžem na to. Zatiaľ všetko, čo mám naozaj pokúsil sa o opravu funkciu, ktorá nefunguje. Na všetkých počítačoch, ktoré Windoes XP SP2 pre operačný systém.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.