Problém s Outlookom 2003 - Niekedy kliparty nefunguje Jsem admin IT pre malé firmy. I'm zažíva divný problém s niektorí používatelia z mojej domény s Micorsoft Office Outlook 2003. Mám Office 2003 standard navyše nainštalovaný na všetkých mojich používateľov počítačov. Niektoré sú repoting, že nemajú možnosť zahrnúť kliparty do svojich e-mailov. Normálne, zatiaľ čo tvorbu e-mail, môžete ísť na vložiť menu, zvýraznite fotografiu a je sub-menu s voľbou pre klipart, okrem iných ďalších vecí. S týmito užívateľmi, nie je sub-menu "obraz". Nepřišel jsem na to, prečo. Ak sa prihlásim na svojich počítačoch s mojí doméne účet a vytvoriť profil programu Outlook, som sub-menu je k dispozícii na mňa. Takže môžem len predpokladať, že to má niečo spoločné s ich profilom. Videl niekto niečo takého predtým? Mohol by to byť niečo tak jednoduchého, ako vypnúť zaškrtnutím voľby niekde za nástroje? Som kopal pekne hlboko do perspektívu možnosti a nemôžem nájsť nič. Chcel by som oceniť pomoc. Nie je to presne núdze, ale je hnacou mne bláznivý, že nemôžem na to. Zatiaľ všetko, čo mám naozaj pokúsil sa o opravu funkciu, ktorá nefunguje. Na všetkých počítačoch, ktoré Windoes XP SP2 pre operačný systém. |