мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Проблем са Оутлоок 2003 - Понекад карикатура не ради

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26 сви 2009, 00:12
Нови члан групе

Default Проблем са Оутлоок 2003 - Понекад карикатура не ради

Ја сам ИТ админ за мале компаније. Ја сам један чудесан проблема долази код неких корисника на моју домен са Мицорсофт Оффице Оутлоок 2003. Имам Оффице 2003 Стандард Уз инсталиран на свим мојим рачунарима корисника. Неки су репотинг да немају могућност да се укључите цлип арт у својим е-маилова. Нормаллы, а састављање поруке е-поште, можете ићи на инсерт мени, означите слику, а налази се под-мени са опцијом за цртеж, између осталих других ствари. С тим корисницима, не постоји подменија за "слику". Не могу схватити зашто. Ако сам се пријавити на својим рачунарима у мојој домени рачун и створити Оутлоок профил, имам подменија доступна за мене. Тако могу само претпоставити да је то нешто за направити са њиховим профилима. Да ли је неко видео нешто попут овог пре? Могао је да буде нешто као једноставан као куцање искључите опцију негде под тоолс? Копао сам прилично дубоко у Оутлоок опције и не могу наћи ништа. Ја бих сваку помоћ. То није тачно ради о хитном случају, али је возачки мене луд да ја не могу фигура то вањска страна. До сада, све сам стварно покушао је поправити функцију која није 'посао. На сва рачунара имају Уиндоес КСП СП-2 за оперативни систем.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оутлоок 2003 - Потпис се шаљу као прилог скиллзфиелдс Оффице & Апплицатионс 0 31 мај 2009 01:44
Оутлоок 2003 Одговори Проблем праулепрови Оффице & Апплицатионс 1 24 новембар 2008 06:11
Да ли је могуће у програму Оутлоок 2003 ... томтхедруммер1992 Оффице & Апплицатионс 3 5 октобар 2008 08:20
Оутлоок 2003 проблем слати и примати ПВМ Оффице & Апплицатионс 2 16. сеп 2007 09:57
[Аск] Цан'т извоза из програма Оутлоок 2003 аики Оффице & Апплицатионс 1 14. јула 2007 00:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц