az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Sorun, Outlook 2003 ile - Bazen çalışmıyor clipart

Reply

Konu Araçları
Old 26 Mayıs 2009, 00:12
Yeni Üye Grubu

Default Sorun, Outlook 2003 ile - Bazen çalışmıyor clipart

Küçük bir şirket için bir BT yöneticisi oldum. Ben Micorsoft Office Outlook 2003 ile etki alanındaki bazı kullanıcıların bir garip sorun yaşıyorum. Ben Office 2003 Standart Ayrıca tüm kullanıcı bilgisayarlarında yüklü. Bazıları bu yeteneği e-postalarda klip sanat dahil etmek yok repoting vardır. Normalde, bir e-posta, bir menü eklemek için, resim, git ve oluştururken bir alt menü klip sanat için seçeneği ile, diğer şeyler arasında yer alıyor. Bu kullanıcı ile, hiçbir alt menüden "resim" için. Çünkü bu yüzden tahmin edemezler. Etki alanı hesabı olan bilgisayarlar için Eğer giriş ve bir Outlook profili oluşturmak, ben alt menü yaz vardır. Ben yalnızca bu kendi profilleri ile ilgili bir şey var varsayabiliriz. Herkes önce böyle bir şey görüldü etti mi? Bu basit bir şey gibi araçlar altında bir seçenek kapalı olarak işliyor olabilir mi? Ben güzel bir görünüm seçenekleri derinliklerine ve ben bir şey bulamıyorum kazdık ettik. Herhangi bir yardımcı olur. Bu tam olarak bir acil durum değildir, ancak deli ben de tahmin edemezler beni harekete geçiriyor. Şimdiye kadar, tüm gerçekten denedi hangi didn't work tamir özelliği vardır. Bilgisayarlar her bir işletim sistemi için Windoes XP SP2 var.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından