Проблема з Outlook 2003 - Іноді клипарт не працює Я системний адміністратор для невеликої компанії. У мене виникли дивні проблеми деяких користувачів на мій домен з Micorsoft Office Outlook 2003. У мене Office 2003 Standard Крім того, встановлені на комп'ютерах усіх користувачів мого. Деякі з них repoting, що вони не мають можливості включити кліп до своєї електронної пошти. Як правило, при створенні електронної пошти, ви можете перейти в меню Вставка, виділіть зображення і є суб-меню з опціями для кліпів, серед інших речей. З цими користувачами, не існує підменю для "картинка". Я не можу зрозуміти, чому. Якщо я знайомий на свої комп'ютери з мого профілю домену, і створити профіль Outlook, я підменю доступні для мене. Тому я можу лише припустити, що це щось зробити з їх профілях. Хто-небудь бачив нічого подібного раніше? Чи може бути щось само просто, як тікають від варіанту десь під інструменти? Я вирив досить глибоко в Outlook варіантів і я не можу нічого знайти. Буду вдячний за будь-яку допомогу. Це не зовсім надзвичайних ситуацій, але це зводить мене з розуму, що я не можу розібратися. Поки все, що я дійсно намагався це функції відновлення, яка не працює. Всі комп'ютери мають Windoes XP SP2 для операційної системи. |