менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Проблема з Outlook 2003 - Іноді клипарт не працює

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 травня 2009, 00:12
Нові члени групи

Default Проблема з Outlook 2003 - Іноді клипарт не працює

Я системний адміністратор для невеликої компанії. У мене виникли дивні проблеми деяких користувачів на мій домен з Micorsoft Office Outlook 2003. У мене Office 2003 Standard Крім того, встановлені на комп'ютерах усіх користувачів мого. Деякі з них repoting, що вони не мають можливості включити кліп до своєї електронної пошти. Як правило, при створенні електронної пошти, ви можете перейти в меню Вставка, виділіть зображення і є суб-меню з опціями для кліпів, серед інших речей. З цими користувачами, не існує підменю для "картинка". Я не можу зрозуміти, чому. Якщо я знайомий на свої комп'ютери з мого профілю домену, і створити профіль Outlook, я підменю доступні для мене. Тому я можу лише припустити, що це щось зробити з їх профілях. Хто-небудь бачив нічого подібного раніше? Чи може бути щось само просто, як тікають від варіанту десь під інструменти? Я вирив досить глибоко в Outlook варіантів і я не можу нічого знайти. Буду вдячний за будь-яку допомогу. Це не зовсім надзвичайних ситуацій, але це зводить мене з розуму, що я не можу розібратися. Поки все, що я дійсно намагався це функції відновлення, яка не працює. Всі комп'ютери мають Windoes XP SP2 для операційної системи.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Outlook 2003 - Підписання вирушає у вигляді вкладення skillzfields Office Suites & Застосування 0 31 травня 2009 01:44
Outlook 2003 Відповідь проблеми prawleprovi Office Suites & Застосування 1 24 листопада 2008 06:11
Чи можливо в Outlook 2003 ... tomthedrummer1992 Office Suites & Застосування 3 5 жовтня 2008 08:20
Outlook 2003 відправляти й одержувати проблема ГУМ Office Suites & Застосування 2 16 вересня 2007 09:57
[Задати питання] Неможливо експортувати з Outlook 2003 Айкі Office Suites & Застосування 1 14 липня 2007 00:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.