![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nesposoban to pristup u izvozu pogledom iako mogu izvoziti tablicu ok. To je poruka o pogrešci JA dobiti nakon što ga je validirane u redu, ali kada je u izvršavanju odredište. "Nije uspio sa sljedećim error:" Invalid preciznost za decimalni tip podataka ".. Mogući razlozi neuspjeha: Problemi s upitom," ResultSet "imovine nije pravilno postavljena, parametri nisu ispravno postaviti, ili veza nije uspostavljena ispravno. Please help! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistributable | cba321 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. svibanj 2009 22:12 |
| Problemi Blokiranje pristupa neki materijal o Ie8 Bez štetnih Sve Access | simon1990 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 10. travanj 2009 01:14 |
| Trebate li pomoć s Visual Studio 2005 | ahyi | Općenito Software Chat | 0 | 21 siječanj 2009 21:41 |
| Problemi s pristupom internetu kao ograničen korisnik | paulC | Windows Operating Systems | 10 | 3. siječanj 2008 13:53 |
| Drive pristup problemima | ian65 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 26. kolovoz 2007 10:14 |
| Thread Tools | |
| |