![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не в змозі експортувати в доступі зору, хоча я можу експортувати таблицю ОК. Це повідомлення про помилку, я отримую після того, як підтверджено ОК, але коли вона виконує за призначенням. "Не вдалося з-за помилки:" Погана точність десяткового типу даних. ". Можливі причини відмови: Проблеми із запитом," майно ResultSet "не встановлений правильно, параметри не задані правильно, або з'єднання не встановлено правильно. Будь ласка, допоможіть! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistributable | cba321 | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 травня 2009 22:12 |
| Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 10 квітня 2009 01:14 |
| Потрібна допомога з Visual Studio 2005 | ahyi | General Software чат | 0 | 21 січня 2009 21:41 |
| Проблеми з доступом до Інтернет в якості користувача з обмеженими правами | paulC | Операційні системи Windows | 10 | 3 січня 2008 13:53 |
| Проблеми доступу Drive | ian65 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 26 серпня 2007 10:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |