менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Проблеми з експортом зору SQLServer 2005 для доступу до

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 червня 2009, 03:35
Нові члени групи

Default Проблеми з експортом зору SQLServer 2005 для доступу до

Я не в змозі експортувати в доступі зору, хоча я можу експортувати таблицю ОК. Це повідомлення про помилку, я отримую після того, як підтверджено ОК, але коли вона виконує за призначенням.

"Не вдалося з-за помилки:" Погана точність десяткового типу даних. ". Можливі причини відмови: Проблеми із запитом," майно ResultSet "не встановлений правильно, параметри не задані правильно, або з'єднання не встановлено правильно.

Будь ласка, допоможіть!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Microsoft Visual C + + 2005 SP1 Redistributable cba321 Графічні карти & Монітори 1 23 травня 2009 22:12
Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access simon1990 Веб-браузери & FTP-клієнти 2 10 квітня 2009 01:14
Потрібна допомога з Visual Studio 2005 ahyi General Software чат 0 21 січня 2009 21:41
Проблеми з доступом до Інтернет в якості користувача з обмеженими правами paulC Операційні системи Windows 10 3 січня 2008 13:53
Проблеми доступу Drive ian65 Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 26 серпня 2007 10:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.