![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз съм currebtly имат проблеми, когато си отворя Microsoft Office Outlook 2003. Въпреки, че не мога да изпращате и получавате поща, всеки път, когато отворите OE получавам малка синя кутия инсталацията излезе казвам: Windows Installer Подготовка за install.It след това се опитва да събере информация, но напредъкът бар само някога достига до около половината път. Аз тогава получи друга синя кутия излезе казва: Microsoft Office Proffessional Edition Моля, изчакайте, докато Windows конфигурира Microsoft Office професионален Edition 2003. Отново prgress бар едва около половината път точка, преди да повторите процеса. Eventualt двете кутии изчезват и Outlook работи добре. Въпреки това, когато се отвори електронната поща по-късно същото се случва отново и отново. Всеки може да предложи някои идеи и има ли нещо, което мога да направя за да се коригира. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се да деинсталирате Office 2003, отскачам и я инсталирайте.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Outlook Express и. Dbx файлове | лост | Офис Suites & Приложения | 0 | 7 юни 2009 14:52 |
| Outlook Express / Проблеми | mpenney | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 7 | 12 Окт 2008 01:51 |
| Outlook Express проблеми | VJH | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 22 април 2008 03:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 26 ноември 2007 11:01 |
| Използване на Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 13 | 15 Авг 2007 13:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |