![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Είμαι currebtly έχοντας προβλήματα μου όταν ανοίγω το Microsoft Office Outlook 2003. Αν και να στείλετε και να λάβετε mail, κάθε φορά που ανοίγω oe έχω εγκατάσταση μικρών μπλε κουτί βρει έλεγα: Windows Installer Προετοιμασία για την install.It τότε προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες, αλλά μόνο η γραμμή προόδου ποτέ φτάσει περίπου το μισό δρόμο. Στη συνέχεια, λάβετε ένα άλλο μπλε πλαίσιο βρει λέγοντας: Επαγγελματική έκδοση του Microsoft Office Παρακαλώ περιμένετε ενώ παράθυρα ρυθμίζει Επαγγελματικά έκδοση του Microsoft Office 2003. Και πάλι η prgress μπαρ μόνο φτάνει περίπου το μισό δρόμο, πριν από το σημείο προσπαθούμε να επαναλάβετε τη διαδικασία. Eventualt εξαφανιστούν και τα δύο πλαίσια και το Outlook λειτουργεί καλά. Ωστόσο, όταν ανοίξει e mail ξανά αργότερα το ίδιο θα συμβεί ξανά και ξανά. Όποιος είναι σε θέση να προσφέρει ορισμένες ιδέες και να υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να διορθωθεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε την απεγκατάσταση του Office 2003, επανεκκινήστε και επανεγκαταστήσετε.