![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam currebtly imaju problema kad otvorite moj Microsoft Office Outlook 2003. Iako se mogu slati i primati poštu, svaki put kad otvorite OE sam mali plavi okvir instalacije iskrsavati sayin: Windows Installer Priprema za install.It potom pokušava skupit informacije ali napredak bar samo ikada dosegne oko pola puta. I onda se još jedna plava kutija iskrsavati rekavši: Microsoft Office Edition Proffessional Molimo pričekajte dok Windows konfigurira stručni Edition Microsoft Office 2003. Opet je samo prgress bar dostigne otprilike pola puta do točke pokušava ponovite postupak. Eventualt oba polja nestaju i Outlook radi u redu. Međutim kad sam otvoriti e mail ponovo kasnije isto se događa opet i opet. Svatko u mogućnosti ponuditi nekoliko ideja, a tu ništa ne mogu učiniti da ispraviti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deinstalirajte Office 2003, ponovno podizanje sustava i reinstalirati Internet.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook Express i. Dbx datoteke | štap | Office & Applications | 0 | 7. lipnja 2009 14:52 |
| Outlook Express / Problemi | mpenney | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 12. listopad 2008 01:51 |
| Outlook Express problem | VJH | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 22. travanj 2008 03:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 26. studeni 2007 11:01 |
| Outlook Express Korištenje + 1GB | Yeppi0 | Email, VoIP & IM Razgovor | 13 | 15. kolovoz 2007 13:27 |
| Thread Tools | |
| |