![]() |
|
| |||
| |||
| הי Currebtly אני נתקל בבעיות כאשר אני פותח את Microsoft Office Outlook 2003. למרות שאני יכול לשלוח ולקבל דואר, כל פעם אני פותח אני מקבל OE קטן כחול ההתקנה תיבת come up sayin: Windows Installer מתכונן install.It אז מנסה לאסוף מידע, אך מד ההתקדמות מגיע רק פעם בערך חצי דרך. אז אני מקבל עוד כחול תיבת לבוא אליך לאמר: Microsoft Office Proffessional Edition אנא המתן בזמן Windows מגדיר את Microsoft Office Proffesional Edition 2003. שוב את prgress בר מגיע רק בערך חצי דרך הצבע לפני מנסה לחזור על התהליך. שתיהן Eventualt נעלמים ו-Outlook עובד בסדר גמור. עם זאת, כאשר אני פותח את אי מייל שוב מאוחר יותר את אותו הדבר קורה שוב ושוב. כל אחד יכול להציע כמה רעיונות האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לתקן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה בהסרת ההתקנה של Office 2003, לאתחל ולהתקין מחדש את זה.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ו-Outlook Express. Dbx קבצים | רוד | חבילות Office & Applications | 0 | 7 יוני 2009 14:52 |
| ב-Outlook Express / בעיות | mpenney | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 12th אוקטובר 2008 01:51 |
| בעיות ב-Outlook Express | VJH | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 22 אפריל 2008 03:51 |
| ב-Outlook Express | Hemul14 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 26 נובמבר 2007 11:01 |
| השימוש ב-Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 13 | ה -15 לאוגוסט 2007 13:27 |
| שרשרת כלים | |
| |