![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам цурребтлы имају проблема кад отворите мој Мицрософт Оффице Оутлоок 2003. Иако се могу слати и примати пошту, сваки пут кад отворите ОЕ сам мали плави оквир инсталације појавити саыин: Уиндоус Инсталлер Припрема за инсталл.Ит потом покушава скупити информације али напредак бар само икада достигне око пола пута. И онда се још једна плава кутија појавити рекавши: Мицрософт Оффице Едитион Проффессионал Молимо сачекајте док Уиндоус подешена стручни Едитион Мицрософт Оффице 2003. Опет је само пргресс бар достигне отприлике пола пута до тачке покушава поновите поступак. Евентуалт оба поља нестају и Оутлоок ради у реду. Међутим кад сам отворити е маил поново касније исто се дешава опет и опет. Свако у могућности понудити неколико идеја, а ту ништа не могу учинити да исправити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уклоните инсталацију комплета алатки Оффице 2003, поново подизање система и наново Интернет.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оутлоок Експресс и. Дбкс датотеке | штап | Оффице & Апплицатионс | 0 | 7. јуна 2009 14:52 |
| Оутлоок Експресс / Проблеми | мпеннеы | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 7 | 12 октобар 2008 01:51 |
| Оутлоок Експресс проблем | ВЈХ | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 22 април 2008 03:51 |
| Оутлоок Експресс | Хемул14 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 26 новембар 2007 11:01 |
| Оутлоок Експресс Коришћење + 1ГБ | Ыеппи0 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 13 | 15 аугуст 2007 13:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |