менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Проблеми при відкритті Outlook Express 2003

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 лютого 2009, 08:45
Член групи

Default Проблеми при відкритті Outlook Express 2003

Привіт

Я currebtly виникають проблеми, коли я відкриваю мій Microsoft Office Outlook 2003. Хоча я можу відправляти й одержувати пошту кожного разу, коли я відкриваю OE я отримую невелику синє поле установку придумати Sayin:

Windows Installer

Підготовка до install.It потім намагається зібрати інформацію, але тільки індикатор завжди досягає приблизно на половині шляху.

Потім я отримати іншу Blue Box придумати говорив:

Microsoft Office Proffessional Edition

Будь ласка, почекайте, поки Windows Налаштування Microsoft Office Професійний Edition 2003.

Знову prgress тільки індикатор досягає приблизно на половині шляху точки, перш ніж намагатися повторити цей процес.

Eventualt обидва поля зникне і Outlook працює відмінно. Однак, коли я відкриваю електронну пошту пізніше те ж саме відбувається знову і знову.

Хто-небудь може запропонувати деякі ідеї, і є все, що можу зробити, щоб виправити.
Old 15 лютого 2009, 14:02
Донор групи

Default Проблеми при відкритті Outlook Express 2003

Спробуйте видалити Office 2003, перезавантаження та перевстановіть його.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Outlook Express і. DBX файлах стрижень Office Suites & Застосування 0 7 червня 2009 14:52
Outlook Express / Проблеми mpenney Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 7 12 жовтня 2008 01:51
Outlook Express проблем VJH Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 22 квітня 2008 03:51
Outlook Express Hemul14 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 26 листопада 2007 11:01
Outlook Express Використання 1GB + Yeppi0 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 13 15 серпня 2007 13:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.