![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я currebtly виникають проблеми, коли я відкриваю мій Microsoft Office Outlook 2003. Хоча я можу відправляти й одержувати пошту кожного разу, коли я відкриваю OE я отримую невелику синє поле установку придумати Sayin: Windows Installer Підготовка до install.It потім намагається зібрати інформацію, але тільки індикатор завжди досягає приблизно на половині шляху. Потім я отримати іншу Blue Box придумати говорив: Microsoft Office Proffessional Edition Будь ласка, почекайте, поки Windows Налаштування Microsoft Office Професійний Edition 2003. Знову prgress тільки індикатор досягає приблизно на половині шляху точки, перш ніж намагатися повторити цей процес. Eventualt обидва поля зникне і Outlook працює відмінно. Однак, коли я відкриваю електронну пошту пізніше те ж саме відбувається знову і знову. Хто-небудь може запропонувати деякі ідеї, і є все, що можу зробити, щоб виправити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте видалити Office 2003, перезавантаження та перевстановіть його.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Outlook Express і. DBX файлах | стрижень | Office Suites & Застосування | 0 | 7 червня 2009 14:52 |
| Outlook Express / Проблеми | mpenney | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 12 жовтня 2008 01:51 |
| Outlook Express проблем | VJH | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 22 квітня 2008 03:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 26 листопада 2007 11:01 |
| Outlook Express Використання 1GB + | Yeppi0 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 13 | 15 серпня 2007 13:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |