![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HI съм започване на курса през март и се прави онлайн, така че се опитват да направят себе си запознат с Microsoft Word. Имам Microsoft Office Word 2007, тя вече е инсталирана на моя Sony VAIO лаптоп. Аз не съм в състояние да използва програмата, тъй като изисква по продуктов ключ. Аз написали в продуктовия ключ номер в долната част на лаптопа ми, но тя казва, че е неправилна. Къде мога да намеря правилния ключ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя ще бъде на CD делото, което дойде със CD, ако не и след това по някои Docs, че дойде с лаптопа.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ключът за стикер на вашия лаптоп е за Windows, а не служба, така че не е от употреба.
Много от лаптоп производителите поставят пробен вариант на Службата за машината, която трае само за кратко, докато .... след като изтече, ще трябва да закупите лиценз / кода от Microsoft. Като алтернатива, можете да кандидатстват за студентски издание. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Amazon или ebuyer трябвало да го състав. |
|
| |||
| |||
| Може да се наложи да проверя това. Отивам ТУК и изглежда по Истински ведомство. Можете да проверите Активиране на продукти страница. Описание на продуктите на Microsoft за активиране |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows XP, кои продукти са ми нужни? | chubsiesmum | Windows операционни системи | 5 | 11 април 2009 05:26 |
| Word 2007, с изключение на страници от думата броене | snowblind | Офис Suites & Приложения | 8 | 21 Март 2009 13:27 |
| Продуктов номер? Продуктов ключ? Обяснява 2 моля | ashmehta | Windows операционни системи | 4 | 16 май 2008 13:36 |
| Говоримо дума написали думата | pest79456 | Офис Suites & Приложения | 8 | 4 ноември 2007 08:55 |
| Забравена Продуктов ключ | Kona1984hawaii | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 ноември 2007 19:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |