![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
HI I am kurz začíná v březnu a dělám to tak, on-line byly snaží udělat sám seznámit s aplikací Microsoft Word. Mám Microsoft Office Word 2007, je již nainstalován na mém notebooku Sony Vaio. Nejsem schopen používat program, protože to vyžaduje produktu klíč. I napsali v přípravku klíčové číslo v dolní části mého notebooku, ale říká, že je nesprávné. Kde mohu najít správný klíč?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bude na CD případě, že přišli s CD, pokud není, pak na některých dokumentů, které se stalo s notebookem.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Klíč na nálepku na svém notebooku, je pro Windows, Office není tak, že je k ničemu.
Mnoho výrobců Laptop položit zkušební verze Office na počítači, který trvá pouze na krátkou dobu .... poté, co skončila, budete si muset koupit licenci kódu od společnosti Microsoft. Případně můžete mít nárok na studentské vydání. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
|
|
|
|||
|
|||
|
Amazon nebo ebuyer by měli mít v zásobě.
|
|
|
|||
|
|||
|
Možná také budete muset Validovat to. Jít ZDE a podívejte se pod Originální Office.
Můžete také zkontrolovat Aktivace produktu stránky. Popis aktivace produktu společnosti Microsoft |