![]() |
|
| |||
| |||
| HI είμαι μια πορεία που αρχίζει τον Μάρτιο και είμαι ταυτόχρονα online έτσι έχουν προσπαθώντας να γίνω εξοικειωμένοι με το Microsoft Word. Έχω Microsoft Office Word 2007, είχε ήδη εγκατασταθεί σε φορητό υπολογιστή Sony Vaio μου. Δεν είμαι σε θέση να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα που απαιτεί έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος. I πληκτρολογούνται με τον αριθμό-κλειδί προϊόντος αριθμό στο κάτω μέρος του laptop, αλλά μου λέει ότι είναι λάθος. Πού μπορώ να βρω το σωστό κλειδί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα είναι στο CD περίπτωση που ήρθαν με το CD, αν δεν τότε για ορισμένα έγγραφα που ήρθαν με το laptop.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το κλειδί για το αυτοκόλλητο, το laptop είναι για τα Windows, δεν Υπηρεσίας, έτσι ώστε δεν έχει καμία χρήση.
Πολλοί κατασκευαστές Laptop θέσει μια δοκιμαστική έκδοση του Office για το μηχάνημα, το οποίο διαρκεί μόνο για λίγο .... μόλις έληξε, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια άδεια χρήσης / κώδικα από τη Microsoft. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για την έκδοση Student. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Amazon ή ebuyer θα πρέπει να έχει στο απόθεμα. |
|
| |||
| |||
| Μπορεί επίσης να χρειαστεί να Επικυρώστε αυτό. Πάω ΕΔΩ και να εξετάσουμε στο πλαίσιο Γνήσιο Γραφείο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις Ενεργοποίηση προϊόντος σελίδα. Περιγραφή της Ενεργοποίησης προϊόντος της Microsoft |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows XP, ποιο προϊόν χρειάζομαι; | chubsiesmum | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 11 Απρ 2009 05:26 |
| Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων | θαμπωμένος | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 21 Μαρ 2009 13:27 |
| Αναγνωριστικό προϊόντος; Product Key; Εξηγώντας τους 2 παρακαλώ | ashmehta | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 16η Μαΐου 2008 13:36 |
| Spoken δακτυλογραφηθεί λέξη προς λέξη | pest79456 | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 4η Νοεμβρίου 2007 08:55 |
| Lost Product Key | Kona1984hawaii | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3η Νοε 2007 19:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |