![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI sam pokreće tečaj u ožujku i sam to tako da su online pokušava napraviti sebi upoznat s Microsoft Word. Imam Microsoft Office Word 2007, on je već bio Installer na moj laptop Sony Vaio. Ja sam ne u mogućnosti koristiti program kao što zahtijeva stvarajući ključ. Ja kucanog u stvarajući ključ broj na dnu moj laptop, ali on kaže da je ispravan. Gdje mogu pronaći ispravan ključ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će biti na CD-u slucaju da je došla s CD-a, ako ne onda na neki dokumenti koji su dolazili sa laptopa.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klju na naljepnici na vašem Laptop je za Windowse, a ne Ured, tako da je ne koristite.
Mnogi proizvođači stavili Laptop probnu verziju sustava Office na stroju, koja traje samo kratko vrijeme .... jednom istekao, morate kupiti licencu / code from Microsoft. Umjesto toga, vi svibanj kvalificirali za Studentski izdanje. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Amazon ebuyer ili bi trebala imati na lageru. |
|
| |||
| |||
| Vi svibanj također trebati Provjeri to. Ići OVDJE i pogledajte pod Office Genuine. Također možete provjeriti Aktiviranje proizvoda stranici. Opis Microsoft Product Activation |