![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| HI Én kezdő tanfolyam márciusban és am doing online így nem akarta, hogy magam is ismeri a Microsoft Word. Nekem van a Microsoft Office Word 2007-ben már telepítette a Sony Vaio laptop. Én nem tudja használni a programot, mivel a termék kulcs. Azt írja be a termékkulcsot száma alján én laptop, de azt mondja, hogy ez helytelen. Hol találom a megfelelő kulcs? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez lesz az a CD-t, hogy jött a CD-t, ha nem, akkor néhány docs, hogy eljött a laptop.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kulcs a bélyegen a laptop a Windows, nem hivatal, hogy ez nem használható.
Sok Laptop gyártók hogy egy próba-változat-ból Hivatal a gépen, ami csak tart egy kis ideig .... egyszer lejárt, meg kell vásárolni a licencet / kódot a Microsoft. Alternatívaként, akkor jogosultak a kollégiumok kiadás. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| amazon vagy ebuyer kell, hogy az állomány. |
|
| |||
| |||
| Akkor is kell érvényesíteni azt. Jár IDE és keressük a Valódi Office. Azt is ellenőrizze a Product Activation oldalon. Leírás a Microsoft Product Activation |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP, melyik termék van szükségem? | chubsiesmum | A Windows operációs rendszerek | 5 | 11. április 2009 05:26 |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Termék azonosítója? Termék kulcs? Megmagyarázza a 2 kérem | ashmehta | A Windows operációs rendszerek | 4 | 16. május 2008 13:36 |
| Beszélt szót gépelt szó | pest79456 | Office & Applications | 8 | 4. november 2007 08:55 |
| Elveszett Termék Kulcs | Kona1984hawaii | General Chat szoftver | 2 | 3. november 2007 19:36 |
| Téma eszközök | |
| |