![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi I am pradedant kovas žinoma ir aš tai daryti internete tai buvo bandoma padaryti save susipažinę su programa Microsoft Word. Turiu "Microsoft Office Word 2007", ji jau įdiegtas mano Sony vaio laptop. Aš ne galimybę naudotis programa, nes reikia produkto rakto. Aš įvestas produkto raktas, skaičių iš mano laptopo dugno, bet ji sako, kad jis yra neteisingas. Kur galėčiau rasti teisingą raktą? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai bus CD atveju, kad atėjo su CD, jei ne tada kai kurių dokumentų, kad atėjo su laptop.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dėl dėl nešiojamojo kompiuterio lipdukas raktas, skirtas Windows, ne tarnybos, kad yra nenaudingi.
Dauguma nešiojamų kompiuterių gamintojai pateikė bandomąją versiją biuras aparatas, kuris tik trunka trumpai .... kai pasibaigė, jums reikės įsigyti licenciją / code "Microsoft". Kitu atveju galite gauti studento leidimą. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Amazon ar ebuyer turėtų jį sandėlyje. |
|
| |||
| |||
| Taip pat gali prireikti patvirtinti jį. Eiti ČIA ir peržiūrėkite Tikras biuras. Taip pat galite patikrinti Produkto aktyvinimas puslapyje. Aprašymas "Microsoft" produkto aktyvinimas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows XP, kuris produktas man reikia? | chubsiesmum | Windows "operacinės sistemos | 5 | Balandis 11, 2009 05:26 |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| Prekės ID? Product Key? Paaiškinti 2 prašom | ashmehta | Windows "operacinės sistemos | 4 | Gegužė 16, 2008 13:36 |
| Spoken žodį įvedėte žodį | pest79456 | Office Suites & Applications | 8 | 4 lapkritis 2007 08:55 |
| Pamiršote Product Key | Kona1984hawaii | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 3 lapkritis 2007 19:36 |
| Temos įrankiai | |
| |