![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI I am kurz začína v marci a robím to tak, on-line boli snaží urobiť sám oboznámiť s aplikáciou Microsoft Word. Mám Microsoft Office Word 2007, je už nainštalovaný na mojom notebooku Sony Vaio. Nejsem schopný používať program, pretože to vyžaduje produktu kľúč. I napísali v prípravku kľúčové číslo v dolnej časti môjho notebooku, ale hovorí, že je nesprávne. Kde môžem nájsť správny kľúč? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude na CD prípade, že prišli s CD, ak nie, potom na niektorých dokumentov, ktoré sa stalo s notebookom.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kľúč na nálepku na svojom notebooku, je pre Windows, Office nie je tak, že je k ničomu.
Mnoho výrobcov Laptop položiť skúšobnej verzie Office na počítači, ktorý trvá len na krátku dobu .... potom, čo sa skončila, budete si musieť kúpiť licenciu kódu od spoločnosti Microsoft. Prípadne môžete mať nárok na študentské vydanie. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Amazon alebo ebuyer by mali mať v zásobe. |
|
| |||
| |||
| Možno tiež budete musieť validovať to. Choď TU a pozrite sa pod Originálne Office. Môžete tiež skontrolovať Aktivácia produktu stránky. Popis aktivácie produktu spoločnosti Microsoft |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows XP, ktorý výrobok potrebujem? | chubsiesmum | Operačné systémy Windows | 5 | 11. apríl 2009 05:26 |
| Word 2007, s výnimkou stránok od slov | Snowblind | Office & Aplikácie | 8 | 21. marec 2009 13:27 |
| Product ID? Product Key? Vysvětlování 2 prosím | ashmehta | Operačné systémy Windows | 4 | 16. mája 2008 13:36 |
| Hovorené slovo napísali slovo | pest79456 | Office & Aplikácie | 8 | 4. novembra 2007 08:55 |
| Zabudnuté Product Key | Kona1984hawaii | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. November 2007 19:36 |
| Thread Tools | |
| |