![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ХИ сам покреће курс у марту и сам то тако да су онлине покушава направити себи упознат са Мицрософт Уорд. Имам Мицрософт Оффице Уорд 2007, он је већ био инсталиран на мој лаптоп Соны Ваио. Ја сам не у могућности да користите програм као што захтева производ кључ. Ја куцаног у производ кључ број на дну мој лаптоп, али он каже да је исправан. Где могу пронаћи исправан кључ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће бити на ЦД-у слуцају да је дошла са ЦД-а, ако не онда на неки документи који су долазили са лаптоп.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кљу на налепници на вашем Лаптоп је за Уиндоуси, а не Канцеларија, тако да је не користите.
Многи произвођачи ставили Лаптоп пробну верзију система Оффице на машини, која траје само кратко време .... једном истекао, морате да купите лиценцу / цоде из Мицрософт. Уместо тога, ви мај квалификовали за Студентски издање. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Амазон ебуыер или би требало да има на лагеру. |
|
| |||
| |||
| Ви мај такође требати Провери то. Ићи ОВДЈЕ и погледајте под Оффице Генуине. Такође можете проверити Активирање производа страници. Опис Мицрософт Продуцт Ацтиватион |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус КСП Који производ требам? | цхубсиесмум | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 11 април 2009 05:26 |
| Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт | сноублинд | Оффице & Апплицатионс | 8 | 21 март 2009 13:27 |
| ИД производа? Кључ производа? Објашњавајући 2. молим | асхмехта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 16 мај 2008 13:36 |
| Рекох реч куцаног реч | пест79456 | Оффице & Апплицатионс | 8 | 4 новембар 2007 08:55 |
| Заборавили сте Производ Кључ | Кона1984хауаии | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 новембар 2007 19:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |