![]() |
|
|
|||
|
|||
|
HI ve Mart ayında bir kursa başlamak pm bunu kendim Microsoft Word sahibi yapmaya çalışıyor çevrimiçi yapıyorum. Ben zaten benim Sony Vaio dizüstü bilgisayar üzerinde kurulmuş Microsoft Office Word 2007 var. Olarak bir ürün anahtarı gerektirir Ben programı kullanmak mümkün değil. Bu ürün benim dizüstü sonundaki anahtarı numarasını yazdım, ama bunun yanlış olduğunu söyledi. I, doğru anahtarı nasıl bulabilirim?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu dizüstü bilgisayar ile birlikte bazı belgeler üzerinde CD ile birlikte gelen CD durumda, eğer değilse o zaman olacak.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dizüstü üzerindeki etiket üzerindeki önemli Windows, Office için değil, bu çok kullanımı olmasıdır.
Birçok Dizüstü üreticilerinin Sadece kısa sürer makine üzerinde Office deneme sürümü koymak ise .... Süresi dolmuş bir kez, bir lisans satın almak için / kodunu Microsoft gerekir. Alternatif olarak, Öğrenci sürümü için hak kazanabilirsiniz. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Amazon veya ebuyer stok içinde olmalıdır.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bunu doğrulamak için gerekebilir. Gitmek BURAYA ve altına bakın Orijinal Office.
Ayrıca, kontrol edebilirsiniz Ürün Etkinleştirme sayfa. Microsoft Ürün Etkinleştirme ve |