по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Refrence да смокини с думи

Reply

Нишка Инструменти
Old 3 април 2008, 14:13
Новите държави Група

Здравейте приятели
Пиша дисертация (постепенно) и редовно да превключвате между 2000 и 2007.

начина, по който ми справки се правят в момента е, че аз пиша за хващане, а след това да го изберете да се прилагат стилове и изберете фигура, която добавя правилният номер.

Отидох търсят как да позоваването е моята смокини не са показани в кръста позоваването кутия, както и в сайта ми каза да използвате друг метод, но това започва номерирането от 1 отново и не се регистрират в таблицата с данни.

така, че изглежда да носят за това, как аз съм с таблица на смокини, без смоковницата съотнасяне, или започнете отново, но без масата на смокини

Някой всякакви съвети?
Old 4 април 2008, 07:46
Номер на групата

Причината да не може да излезе с отговор е, че аз просто не са ли копие на Word 2000 да се провери го.

От паметта, можете етикет фигура с цифрата стил. Това позволява на Word да се съберат на фигурата текст в таблица и фигура да бъдат избираеми като TOC раздел. Вие правите така, че ние сме съгласни досега. Ако след това трябва да се прилага по-препратка към тази цифра цифрата би трябвало да бъдат избираеми, когато декларира кръстосани препратки. Ако не можете да ги видим тогава тя е "какво мога да се позволи на кръстосани препратки поле за избор списък", който се нуждае от адаптиране, непременно. Ако не можете да го видите в списъка, тогава това не са избрани за списъка. Тя ще бъде, ако бяха отбелязани в кръстосани препратки опции. Ако можете да намерите място, където се определи какво може да се кръстосано съотнесени, там ще бъде списък от стилове, към които можете да добавите ли нещо, което искам.

Не мога да гледам, защото Word промени в менютата и нива с Word 2002 и сте обратно отвъд хоризонта и извън полезрението с Word 2000.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4 април 2008, 08:02
Новите държави Група

Горко ми лошо своята 2003 Аз съм с 2000, но не аз също да имат достъп до 2007г.

Причината за това е, много от компютри в UNI са обновени до 2007 г., но не всички, а не преподаватели компютри, което означава, моята док трябва да бъдат през 2003 г., така че те могат да я прочетете!

това, което казвам има смисъл сте в състояние да ми каже как да направите това и в двата 2007 или 2003?

благодарности!
Old 4 април 2008, 08:26
Новите държави Група

Ей малко имаме решение за това (през 2007 г.), а не най-елегантните, но anyhoo.

в прилагат стилове кутия I изберете цифра, а след това кликнете върху бутона за редакция. в стила тип падащото, изберете "свързани (параграф и характер)"
цифрите след това се появи в кръста позоваването кутия, когато всички преброени позиции е избран.

благодарение на място за пускането ми на прав път
Old 4 април 2008, 09:22
Номер на групата

Аз ще опитам да позная и тя може да бъде около преминаването от 2003 г. до 2007 г., която е хвърлена нещо. Извини ми vagueness, но това е година, тъй като видях Word.

При добавяне на картина или каквото и да е, има право клик "надписа" за поставени в autonumbered "Фигура 12 Акропола под вода" Такива неща. Това е стил "Надпис". Може би сте просто въвеждане на текст, които по силата на фигурата и кликнете Стил и изберете "MyFigureStyle" вместо това.

Когато добавите таблица на цифрите, че имате избор да изберете всеки един стил и да попитам за "MyFigureStyle" и да получите вашата таблица изградени. Има алтернатива проверка бутона че залепва за вграждане в Надпис система. Може би ще използвате вашия собствен стил за фигури, или от 2007 г. swiched да стил, че 2003 не може да разпознае.

Аз може да бъде наред, но си помислих, че всяка * * стил може да бъде определена цифра стил с "F" флаг. Buggered ако знае къде отива тя все пак.

Както и да е, Cross-съотнасяне. Можете тип "Вижте също ми драматично снимка на Акропола по време на наводненията на 2014 г." и Вмъкни кръстосани препратки, вие имате Pick-списък с вида на нещо, което искам да кръстосано позоваване. Header, фигура, всички видове. Ако имате всичките си данни в рамките на стила, който не е по подразбиране "Надпис", тогава те не ще се появи в "Цифри" (освен, ако не могат да работят дали че F-флаг срещу стил наистина съществува!), Но те трябва да се появи по един от другите категории, тъй като те са стилове, в края на краищата. Има половин дузина възможности в това падащо списък, не е "стил" един от тях?

По-лошото, за да ги предаде в транс-съотнасяне система по някакъв начин, помислете за смяна на всички
"MyFigureStyle" на "Надпис" (ако има такъв), или в най-лошия случай да каже, "Header 12" - не на ръка, там е трябвало да бъде само един клик заместване. Ако използвате "Header 12", тогава най-малко ви кръстосани препратки, ще се появи, в раздел "заглавия". Това е лошо решение. Ако можете да видите "MyFigureStyle" по всяка друга група в Cross-референтни контрол кутия тогава не е нужно да се направи промяна на всички.
Old 4 април 2008, 09:24
Номер на групата

О, аз просто видях предишната си длъжност. Да, това е разглеждани го игнорирате моята разходка.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc