menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Refrence se fíky ve slově

Reply

Thread Nástroje
Old 3. dubna 2008, 14:13
Nový člen skupiny

Ahoj lidičky
Píši práci (postupně) a pravidelně přepínat mezi lety 2000 a 2007.

Mimochodem mé odkazy jsou prováděny v současné době je v tom, že jsem napsat popisek, vyberte ji pak použije styly a zvolte obrázek, který dodává správné číslo.

Šel jsem hledat, jak se můj odkaz jako fíky byly nezobrazuje v kříži referenční pole, a řekl mi stránky používat jinou metodu, ale toto číslování začíná od 1. znovu a neregistruje v tabulce čísla.

tak se zdá, můžu nosit, jak jsem s tabulkou fíky, bez fíková odkazů, nebo začít znovu, ale bez tabulky fíky

někdo tipy?
Old 4. dubna 2008, 07:46
Dárce Skupina

Důvodem Nemůžu přijít s odpovědí je, že jsem docela jednoduše nedostal kopii Word 2000 ke kontrole jej.

Z paměti, můžete označit údaj se obrázek stylu. Slovo, které umožňuje získávat obrázku text do obrázku a tabulky, které mají být volitelné jako TOC oddílu. Děláte, že tak jsme se dohodli tak daleko. Pokud pak třeba použít cross-odkaz na tento obrázek obrázek by měl být volitelné, když prohlásil Cross-reference. Pokud nevidíte nich pak je to ", co si mohu dovolit v cross-reference Schránka výběrového seznamu", které potřebuje úpravu, jistě. Pokud nevidíte v seznamu, pak to není vybrána na seznam. To by bylo, pokud by to bylo označeno v Cross-reference možnosti. Pokud si najdete místo, kde byste definovat, co může být kříž-odkazovat se budete seznamu stylů, na které se můžete přidat to, co chcete.

Nemohu se dívat, protože Word změnilo menu a úrovní s aplikací Word 2002 a jste zpátky za horizont a mimo dohled s aplikací Word 2000.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4. dubna 2008, 08:02
Nový člen skupiny

ach můj špatný roku 2003 jsem pomocí ne 2000, ale mají také přístup do roku 2007.

Důvodem pro to je hodně na PC v uni byly aktualizovány v roce 2007, ale ne všechny a ne pro lektory PC, což znamená, můj doc má být v roce 2003, aby si mohli přečíst!

co vy na to má smysl Jste schopni mi říct, jak to udělat buď 2007 nebo 2003?

díky!
Old 4. dubna 2008, 08:26
Nový člen skupiny

Ahoj mám trochu řešení tohoto (v roce 2007), není většinou elegantní, ale anyhoo.

v použijí styly kolonky I vybrat obrázek, klepněte na tlačítko upravit. ve stylu typu rozbalovací, zvolte "souvisí (bod a znak)"
údaje pak objeví v kolonce křížový odkaz, kdy všechny očíslované položky je vybraná.

díky místě za uvedení mi na správné cestě
Old 4. dubna 2008, 09:22
Dárce Skupina

I'll zkuste odhadnout, a to by mohlo být přepínání kolem 2003 - 2007 to je něco házet. Omluvte mé vágnost, ale je to let, co jsem viděl, Word.

Po přidání obrázku nebo cokoliv, je to právo-klikněte na "popisek", aby v autonumbered "Obrázek 12 Akropole pod vodou" jakési věc. , Která má styl "Caption". Možná jste právě uvedení, že text pod obrázek a kliknete na styl a výběr "MyFigureStyle" místo.

Po přidání tabulky čísla máte na výběr zvolit některý styl a můžete požádat o "MyFigureStyle" a vybudoval si stůl. Existuje alternativa check-tlačítko, které je postaveno na hole-in Caption systému. Možná, že jste pomocí vlastního stylu čísla nebo 2007 má swiched vám styl, že rok 2003 nemůže rozpoznat.

I zde může být špatně, ale já myslel, že žádné * * styl by mohl být určen postavu stylu s "F" vlajku. Buggered pokud já vím, kde to jde i když.

Každopádně Cross-odkazování. Ty typu "viz též můj dramatický snímek Akropolis v průběhu povodní 2014" a vložte Cross-reference, máte pick-seznam, jaký typ, co se chcete kříž-na. Header obrázku, všechny druhy. Pokud budete mít všechny vaše údaje podle stylu, který není standardní "Caption", pak si budete nejsou vidět pod "Čísla" (pokud můžete pracovat na tom, zda, že F-vlajkou proti stylu opravdu existuje!), Ale měla ukázat na základě jedné z dalších kategorií, protože jsou to styly, po všem. Je tu půl tuctu možnosti v tomto tahu-down list, není "Style" jeden z nich?

V nejhorším případě se dostat do křížové odkazování-systém nějak, změnit všechny
"MyFigureStyle" na "Caption" (pokud existuje), nebo v nejhorším to, řekněme, "Header 12" - ne rukou, tam by mělo být jedno-klikněte substituce. Pokud použijete "Header 12", pak alespoň váš kříž-odkaz se objeví pod názvem "Headers". Je to špatné řešení. Pokud vidíte "MyFigureStyle" v rámci jakéhokoliv jiného sdružení v Cross-reference kontrolní políčko pak nemusíte provést změnu na všech.
Old 4. dubna 2008, 09:24
Dárce Skupina

Aha, jsem viděl váš předchozí příspěvek. Ano, to s ním řešit, ignorujte mé toulka.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.