![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky Píši práci (postupně) a pravidelně přepínat mezi lety 2000 a 2007. Mimochodem mé odkazy jsou prováděny v současné době je v tom, že jsem napsat popisek, vyberte ji pak použije styly a zvolte obrázek, který dodává správné číslo. Šel jsem hledat, jak se můj odkaz jako fíky byly nezobrazuje v kříži referenční pole, a řekl mi stránky používat jinou metodu, ale toto číslování začíná od 1. znovu a neregistruje v tabulce čísla. tak se zdá, můžu nosit, jak jsem s tabulkou fíky, bez fíková odkazů, nebo začít znovu, ale bez tabulky fíky ![]() ![]() někdo tipy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Důvodem Nemůžu přijít s odpovědí je, že jsem docela jednoduše nedostal kopii Word 2000 ke kontrole jej.
Z paměti, můžete označit údaj se obrázek stylu. Slovo, které umožňuje získávat obrázku text do obrázku a tabulky, které mají být volitelné jako TOC oddílu. Děláte, že tak jsme se dohodli tak daleko. Pokud pak třeba použít cross-odkaz na tento obrázek obrázek by měl být volitelné, když prohlásil Cross-reference. Pokud nevidíte nich pak je to ", co si mohu dovolit v cross-reference Schránka výběrového seznamu", které potřebuje úpravu, jistě. Pokud nevidíte v seznamu, pak to není vybrána na seznam. To by bylo, pokud by to bylo označeno v Cross-reference možnosti. Pokud si najdete místo, kde byste definovat, co může být kříž-odkazovat se budete seznamu stylů, na které se můžete přidat to, co chcete. Nemohu se dívat, protože Word změnilo menu a úrovní s aplikací Word 2002 a jste zpátky za horizont a mimo dohled s aplikací Word 2000. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| ach můj špatný roku 2003 jsem pomocí ne 2000, ale mají také přístup do roku 2007. Důvodem pro to je hodně na PC v uni byly aktualizovány v roce 2007, ale ne všechny a ne pro lektory PC, což znamená, můj doc má být v roce 2003, aby si mohli přečíst! co vy na to má smysl Jste schopni mi říct, jak to udělat buď 2007 nebo 2003?díky! |
|
| |||
| |||
| Ahoj mám trochu řešení tohoto (v roce 2007), není většinou elegantní, ale anyhoo. v použijí styly kolonky I vybrat obrázek, klepněte na tlačítko upravit. ve stylu typu rozbalovací, zvolte "souvisí (bod a znak)" údaje pak objeví v kolonce křížový odkaz, kdy všechny očíslované položky je vybraná. díky místě za uvedení mi na správné cestě |
|
| |||
| |||
| I'll zkuste odhadnout, a to by mohlo být přepínání kolem 2003 - 2007 to je něco házet. Omluvte mé vágnost, ale je to let, co jsem viděl, Word. Po přidání obrázku nebo cokoliv, je to právo-klikněte na "popisek", aby v autonumbered "Obrázek 12 Akropole pod vodou" jakési věc. , Která má styl "Caption". Možná jste právě uvedení, že text pod obrázek a kliknete na styl a výběr "MyFigureStyle" místo. Po přidání tabulky čísla máte na výběr zvolit některý styl a můžete požádat o "MyFigureStyle" a vybudoval si stůl. Existuje alternativa check-tlačítko, které je postaveno na hole-in Caption systému. Možná, že jste pomocí vlastního stylu čísla nebo 2007 má swiched vám styl, že rok 2003 nemůže rozpoznat. I zde může být špatně, ale já myslel, že žádné * * styl by mohl být určen postavu stylu s "F" vlajku. Buggered pokud já vím, kde to jde i když. Každopádně Cross-odkazování. Ty typu "viz též můj dramatický snímek Akropolis v průběhu povodní 2014" a vložte Cross-reference, máte pick-seznam, jaký typ, co se chcete kříž-na. Header obrázku, všechny druhy. Pokud budete mít všechny vaše údaje podle stylu, který není standardní "Caption", pak si budete nejsou vidět pod "Čísla" (pokud můžete pracovat na tom, zda, že F-vlajkou proti stylu opravdu existuje!), Ale měla ukázat na základě jedné z dalších kategorií, protože jsou to styly, po všem. Je tu půl tuctu možnosti v tomto tahu-down list, není "Style" jeden z nich? V nejhorším případě se dostat do křížové odkazování-systém nějak, změnit všechny "MyFigureStyle" na "Caption" (pokud existuje), nebo v nejhorším to, řekněme, "Header 12" - ne rukou, tam by mělo být jedno-klikněte substituce. Pokud použijete "Header 12", pak alespoň váš kříž-odkaz se objeví pod názvem "Headers". Je to špatné řešení. Pokud vidíte "MyFigureStyle" v rámci jakéhokoliv jiného sdružení v Cross-reference kontrolní políčko pak nemusíte provést změnu na všech. |
|
| |||
| |||
| Aha, jsem viděl váš předchozí příspěvek. Ano, to s ním řešit, ignorujte mé toulka. |