![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά Σας γράφω μια διατριβή (σταδιακά) και τακτική εναλλαγή μεταξύ του 2000 και του 2007. τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αναφορές μου είναι, σήμερα που γράφω την λεζάντα, επιλέξτε το στη συνέχεια να εφαρμόζουν τα στυλ και επιλέξτε το ποσοστό, το οποίο προσθέτει το σωστό αριθμό. Πήγα για το πώς να αναζητούν ως αναφορά μου σύκα δεν παρουσιάζουν διασταυρούμενη αναφορά στο κουτί, και η τοποθεσία μου είπε να χρησιμοποιεί μια διαφορετική μέθοδο, αλλά αυτή η αρίθμηση ξεκινάει από την 1η φορά και δεν εγγράφονται στο πίνακα των στοιχείων. έτσι φαίνεται να μπορούν να μεταφέρουν για το πώς είμαι με έναν πίνακα των ξηρών σύκων, που δεν εικ. αναφορά, ή να ξεκινήσει και πάλι, αλλά χωρίς ένα τραπέζι των ξηρών σύκων ![]() ![]() κανείς οποιαδήποτε συμβουλές; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο λόγος που δεν μπορεί να δώσει μια απάντηση είναι ότι πολύ απλά δεν έχεις ένα αντίγραφο του Word 2000 για να την ελέγχει.
Από μνήμη, σήμα ένα σχήμα με ποσοστό στυλ. Αυτό επιτρέπει στο Word να συγκεντρώσει το ποσό κείμενο σε ένα σχήμα πίνακα και για να είναι επιλέξιμο ως TOC τμήμα. Που κάνετε, ώστε να συμφωνήσουμε ότι το μέτρο. Αν λοιπόν πρέπει να εφαρμόσει πολλαπλή αναφορά σε αυτό το ποσοστό, ο αριθμός θα έπρεπε να είναι επιλέξιμο, όταν δηλώνουν την παραπομπή. Εάν δεν μπορείτε να τα δείτε στη συνέχεια είναι το "ό, τι μπορώ να επιτρέπουν σε μια διασταυρούμενη αναφορά κουτί επιλογής λίστα" που χρειάζεται προσαρμογή, σίγουρα. Εάν δεν μπορείτε να τη δείτε στη λίστα τότε είναι που δεν έχουν επιλεγεί για τη λίστα. Θα ήταν αν ήταν έντονη στην πολλαπλή αναφορά επιλογές. Αν μπορείτε να βρείτε το μέρος όπου μπορείτε καθορίσει τι μπορεί να διασταυρώνονται σε, θα πρέπει να υπάρχει μια λίστα με στυλ με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε κάτι που θέλετε να. Δεν μπορώ να εξετάσουμε γιατί Word άλλαξε το μενού και τα επίπεδα με το Word 2002 και είστε πίσω πέρα από τον ορίζοντα και από την οπτική επαφή με το Word 2000. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| ah μου κακό για το 2003, είμαι με τη χρήση 2000, αλλά δεν θα έχουν επίσης πρόσβαση στα 2007. λόγος για αυτό είναι πολλές οι υπολογιστές σε uni έχουν ενημερωθεί για το 2007, αλλά δεν είναι όλες οι λέκτορες και δεν του υπολογιστή, πράγμα που σημαίνει doc μου πρέπει να το 2003, ώστε να μπορούν να το διαβάσετε! αυτό που λέτε, είναι λογικό είστε σε θέση να μου πει πώς να το κάνετε αυτό, είτε στο 2007 ή το 2003;ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Εεε κάπως έχεις μια λύση σε αυτό (το 2007), δεν πιο κομψό, αλλά anyhoo. το στυλ εφαρμόζεται σε θέση να επιλέξω σχήμα, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί τροποποιήσετε. στο στυλ τύπου πτυσσόμενο, επιλέξτε "συνδέονται (σκέψη και το χαρακτήρα)" τα στοιχεία που εμφανίζονται στη συνέχεια στην παραπομπή θέση, όταν όλα τα αριθμημένα στοιχεία είναι επιλεγμένη. χάρη στην επιτόπια για τη θέση μου στο σωστό δρόμο |
|
| |||
| |||
| Θα προσπαθήσει να μαντέψει και μπορεί να είναι η στροφή γύρω από το 2003 έως το 2007, κάτι που του πέταξαν. Συγχωρείστε μου ασάφεια αλλά είναι χρόνια από τότε που είδα το Word. Όταν προσθέτετε μια εικόνα ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει ένα δεξί κλικ "λεζάντα" να τεθεί σε autonumbered "Σχήμα 12 Η Ακρόπολη κάτω από το νερό" τα πράγματα. Αυτό έχει ένα στυλ "Caption". Ίσως απλά θέτοντας το εν λόγω κείμενο υπό την εικόνα και κάνοντας κλικ στο στυλ και την επιλογή "MyFigureStyle" αντί. Όταν προσθέτετε έναν πίνακα του στοιχεία μπορείτε να επιλέξετε για να επιλέξετε οποιοδήποτε στιλ και μπορείτε να ζητήσετε "MyFigureStyle" και θα κατασκευαστεί το τραπέζι σας. Υπάρχει μια εναλλακτική λύση check-κουμπί που επιμένει σε ένα ενσωματωμένο στο Caption σύστημα. Ίσως σας χρησιμοποιώντας το δικό σας στυλ για τα στοιχεία, ή το 2007 έχει swiched σας σε στυλ ότι το 2003 δεν μπορεί να αναγνωρίσει. Ενδέχεται να κάνω λάθος εδώ, αλλά σκέφτηκα ότι * κάθε * στιλ θα μπορούσε να οριστεί ένα ποσό στυλ με ένα "F" σημαίας. Buggered αν γνωρίζω όπου και αν πηγαίνει. Τέλος πάντων, μέσω αντιπαραβολής. Μπορείτε τύπου "δείτε επίσης δραματική φωτογραφία μου από την Ακρόπολη κατά τη διάρκεια των πλημμυρών του 2014" και Τοποθετήστε της παραπομπής, έχετε ένα pick-list για το τι είδους πράγματα που θέλετε να πολλαπλή αναφορά σε. Κεφαλίδα, Εικόνα, κάθε είδους. Αν έχετε όλα σας τα στοιχεία σε ένα στυλ που δεν είναι η προεπιλεγμένη "Caption" τότε δεν θα εμφανίζονται στο πλαίσιο "σχήματα" (αν δεν μπορεί να λειτουργήσει αν το F-σημαία κατά ένα στυλ πραγματικά υπάρχει!), Αλλά θα έπρεπε να εμφανιστούν στο πλαίσιο μιας από τις άλλες κατηγορίες μόνο και μόνο επειδή είναι στυλ, μετά από όλα. Υπάρχει μισή ντουζίνα επιλογές σε ότι pull-down λίστα, δεν είναι "στυλ" ένας από αυτούς; Στο χειρότερο, για να τα καταστήσουν την πολλαπλή αναφορά σε σύστημα με κάποιον, να εξετάσει την αλλαγή όλων των "MyFigureStyle" σε "Caption" (αν υπάρχει) ή στη χειρότερη περίπτωση, για παράδειγμα, "Header 12" - δεν με το χέρι, εκεί θα έπρεπε να είναι ένα κλικ υποκατάστασης. Εάν χρησιμοποιήσετε "Header 12" τότε τουλάχιστον πολλαπλή αναφορά σας θα δείξει, με τον τίτλο "τίτλοι". Είναι μια κακή λύση. Εάν μπορείτε να δείτε "MyFigureStyle" σε καμία άλλη ομάδα στην αναφορά ελέγχου Cross-box τότε δεν χρειάζεται να κάνετε μια αλλαγή σε όλα. |
|
| |||
| |||
| Ah, Μόλις είδα την προηγούμενη θέση του. Ναι, αυτό ασχολήθηκε με το θέμα, αγνοούν μου περίπατος. |