![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok ljudi Ja sam pisanje disertacija (postupno) i redovito se prebacivati između 2000 i 2007. način na koji moje reference su trenutačno je učinio da sam napisati naslov, odaberite ga zatim idite na primijeniti stilove i izaberite lik koji dodaje ispravan broj. Bio sam u potrazi kako referenca kao moje smokve su se ne prikazuje u križ referentni okvir, a site mi je rekao da koristite neku drugu metodu, ali to numeriranje počinje od 1 opet i ne registriraju u tablici likova. pa se čini da mogu nositi kako sam sa stolom od smokava, bez fig referenciranje, ili ponovo pokrenuti ali bez stola od smokava ![]() ![]() itko bilo kakve savjete? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Razlog ne mogu doći do odgovora koji mi je prilično jednostavno niste dobili kopiju Word 2000 da biste provjerili je on.
Iz memorije, te oznaku lik s likom stilu. To omogućava da se okupe Word lik tekst u tablicu te lik biti selektivan kao Toc odjeljku. Ti si taj, tako da se slažu tako daleko. Ako tada trebate primijeniti križna referenca na taj lik lik treba biti selektivan kada proglasi unakrsne reference. Ako ne možete vidjeti ih onda se "Što mi dopustili u cross-referentni okvir za izbor lista", da treba podesiti, sigurno. Ako ga ne mogu vidjeti u listi onda nisu odabrani za popis. Bilo bi to, ako su označene u križna referenca opcija. Ako možete pronaći mjesto na kojem možete definirati što se može cross-referenced, tu će se popis stilova, koje možete dodati bilo što želite. Ne mogu gledati jer je riječ promjenjena izbornicima i razine s Word 2002 i da ste iza leđa horizontu i iz vida sa Word 2000. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ah moj loš svojih 2003 I am 2000 ne koristi, ali ja također imati pristup 2007. Razlog za to je puno od pc-a na Uni su ažurirani na 2007, ali ne i svi, a ne predavači pc-a što znači da je moj doc da se u 2003 kako bi mogli pročitati! Što ti kažeš ima smisla ste u mogućnosti reći mene kako to učiniti u bilo 2007 ili 2003?hvala! |
|
| |||
| |||
| Hej kinda dobio rješenje za ove (u 2007), ne većini elegantan, ali anyhoo. primijeniti stilove u kutiji odaberem lika, onda kliknite na dugme modificirati. u stilu tipa padajući, odaberite "povezano (stav i karakter)" likovima onda prikazati u križ referentni okvir, kada sve izbrojene predmeta nije odabrano. zahvaljujući spot za stavljajući mi na pravom putu |
|
| |||
| |||
| Ja ću pokušati pogoditi i to može biti prospojni oko 2003 do 2007 koji je bačen nešto. Ispričajte moju nejasnoća, ali je godina otkako sam vidio Word. Kada dodajete sliku ili bilo što, ima pravo-kliknite na "Caption" staviti u autonumbered "Slika 12 akropola pod vodom" vrsta stvar. To je stil "Caption". Možda ste upravo stavljanjem taj tekst pod lik i klikom Style i odaberete "MyFigureStyle" umjesto. Kada dodate tablicu likova imate izbor da izaberete stil i bilo kojem možete pitati za "MyFigureStyle" i dobili svoj stol izgrađena. Postoji alternativni check-gumb koji drži u izgrađen-in Caption sustava. Možda budete koristili svoj vlastiti stil za figure, ili 2007 ima swiched vas u stilu 2003 koji ne mogu prepoznati. JA svibanj biti u redu, ali sam mislio da je bilo koji * * stil mogao biti određen lik stilu sa "F" zastava. Buggered ako znam gdje ide ipak. Inače, Cross-referenciranje. Vi tipa "vidi također moj dramatičnih fotografija od akropola tijekom poplave u 2014" Insert a cross-reference, imate motika-liste koju vrstu stvar koju želite križna referenca na. Zaglavlje, Slika, svih vrsta. Ako ste sve svoje likove pod stilu koji nije zadani "Caption" onda će im se neće prikazati pod "Figure" (osim ako ne može raditi da li da se F-zastava protiv stil zaista postoji!), Ali su dužni pokazuju da se pod jednim od ostalih kategorija jer su oni stilova, poslije svega. Tu je pola tuceta opcije u tom padajućem popisu, nije "Stil", jedan od njih? U najgorem, da bi ih u unakrsno referenciranje sustav nekako, razmotriti promjenu svih "MyFigureStyle" u "Caption" (ako postoji) ili u najgorem slučaju na, recimo, "Header 12" - ne rukom, tu treba da bude jedan klik zamjenu. Ako koristite "Header 12" onda barem Vaše križna referenca prikazat će se, pod "Zaglavlja". To je loše rješenje. Ako možete vidjeti "MyFigureStyle" pod bilo kojim drugim grupiranja u control Cross-referentni okvir onda ne trebate napraviti promjene na svim. |
|
| |||
| |||
| Ah, nisam vidjela prethodni post. Yes, that's postupamo s njom, zanemarite moj udaljavati. |