kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Refrence a füge Word

Reply

Téma eszközök
Old Április 3 2008, 14:13
Új tag Csoport

Default Refrence a füge Word

Hi folks
írok a tézis (fokozatosan), és kapcsoljuk be rendszeresen a 2000-2007-ben.

ahogy én utalás történik jelenleg az, hogy írok a felirat, majd válasszuk ki azt a stílust kell alkalmazni, és válasszuk a szám, amely kiegészíti a megfelelő szám.

Elmentem keresi, hogy hogyan lesz, mint a füge hivatkozás nem látható a kereszthivatkozást mezőbe, és a honlapján azt mondta, hogy más módszert alkalmaznak, de ez a számozás 1-től kezdődik újra, és nem regisztrálja a táblázatban szereplő számok.

úgy tűnik, tudom, hogyan folytassa az Én egy táblázatot a füge, nem fig hivatkozva, vagy újra elkezdeni, de nem egy asztal füge

valakinél tipp?
Old Április 4 2008, 07:46
Donor Group

Az ok nem tudok jönni egy válasz az, hogy egész egyszerűen nem kapott egy példányt a Word 2000 és ellenőrzi azt.

A memóriából, akkor a számot a címkén a szám stílusa. Ez lehetővé teszi, hogy a Word összegyűjti a szám szövegét, egy asztal és a szám is kiválasztható a TOC részben. Csinálsz, hogy így egyetértünk eddig. Ha ezután kell alkalmazni a határokon átnyúló hogy ez a szám ez a szám kell, hogy legyen választható, ha kijelentik, a cross-reference. Ha nem látja őket, akkor a "mit teszi lehetővé a cross-reference doboz kiválasztási listát", hogy be kell állítani, az biztos. Ha nem látom a listán, akkor nem választottak ki a listából. Hasznos lenne, ha azt a jelölt a cross-reference lehetőségeket. Ha megtalálja azt a helyet, ahol te meg mit lehet cross-bázis, ott lesz egy lista a stílust, amely akkor semmi újat akarsz.

Nem látod, mert megváltozott a Word menük és szintek a Word 2002 és a 'hát túl a horizonton, és a látvány és a Word 2000.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 4 2008, 08:02
Új tag Csoport

Ó rossz a 2003-as vagyok segítségével 2000-re, de én nem is a 2007.

Ennek oka, rengeteg a számítógép az uni volna frissíteni, hogy 2007, de nem az összes, és nem az előadók számítógép, ami azt jelenti, my doc meg kell 2003-ban, így nem olvastam el!

mit mond Ésszerűnek Ön tudja, hogy mondja meg, hogyan lehet ezt akár 2007 vagy 2003?

köszönöm!
Old Április 4 2008, 08:26
Új tag Csoport

Hé kinda Megvan a megoldás, hogy ez (a 2007-ben), nem nagyon elegáns, de anyhoo.

az alkalmazható stílusok mezőben válasszuk I alak, majd kattintson a Modify gombra. A stílus típusa legördülő, válasszuk a "kapcsolt (bekezdés és karakter)"
A számok akkor jelenik meg a kereszthivatkozást doboz, ha minden numbered items van jelölve.

köszönhetően a helyszíni hozatalért nekem a jobb pálya
Old Április 4 2008, 09:22
Donor Group

Megpróbálom kitalálni, és lehet, hogy az átállás kb 2003-2007 ez dobott valamit. Bocsánat, de én elnagyoltsága ez éve láttam Word.

Ha hozzáadsz egy képet, vagy bármi, van egy jobb-kattintson a "felirat", hogy egy autonumbered "12. ábra Az Acropolis víz alatt" fajta dolog. Ez egy stílus "Képaláírás". Talán csak olyan, hogy a szöveg szerint ez a szám és rákattint Stílus és kiválasztja a "MyFigureStyle helyett.

Ha hozzáadsz egy táblázatban szereplő számok még egy esélyt, hogy válasszon egy olyan stílust, és nem kérhet "MyFigureStyle" és megkapod a táblázatban épül. Van egy másik check-gombra, hogy ragaszkodik a beépített Caption rendszer. Lehet, hogy te vagy a saját stílusát számok, illetve 2007-swiched, hogy egy stílust, hogy 2003-ban nem ismeri fel.

Lehet, hogy nincs itt, de úgy gondoltam, hogy * minden * stílus lehet nevezni a szám stílusa egy "F" flag. Buzi, ha tudom, hol van ez is.

Mindegy, Kereszttantervi hivatkozva. You type ", lásd még én drámai fotó az Akropolisz alatt áradások 2014" és a Beszúr cross-reference, akkor a pick-listát, hogy milyen típusú dolgot akarunk több utalást. Header ábra, mindenféle. Ha mind a számadatok alapján a stílust, amely nem az alapértelmezett "Felirat", akkor nem fognak megjelenni az "adatok" (kivéve, ha tudja-e, hogy az F-zászló ellen stílus valóban létezik!), De kéne felbukkanni az egyik az egyéb kategóriába, mert a stílusok, miután minden. Van egy fél tucat a lehetőségeket, hogy a legördülő listából, nem "stílus" egy közülük?

A legrosszabb, hogy azokat a kereszthivatkozási rendszer rendszer valahogy, úgy változik a
"MyFigureStyle" és "Képaláírás" (ha van ilyen), vagy a legrosszabb, hogy, mondjuk, "fejléc 12" - és nem kézzel, ott kell lennie egy kattintással helyettesítés. Ha "fejléc 12", akkor legalább a cross-reference megjelenik, a "Headers". Ez egy rossz megoldás. Ha látja "MyFigureStyle" bármely más csoportosulás a Cross-reference ellenőrző doboz, akkor nincs szüksége arra, hogy változott.
Old Április 4 2008, 09:24
Donor Group

Ó, én csak megláttam az előző post. Igen, ez foglalkozik vele, én ignore sétál.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma snowblind Office & Applications 8 21. március 2009 13:27
Beolvasás a Word? Cattranz General Chat szoftver 4 27. november 2007 12:09
Beszélt szót gépelt szó pest79456 Office & Applications 8 4. november 2007 08:55
Kis segítség .. Word 2002 mbonwick Office & Applications 2 30. október 2007 12:48
Szó handthrottle Office & Applications 1 7. 2007 Szeptember 08:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.