![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi folks írok a tézis (fokozatosan), és kapcsoljuk be rendszeresen a 2000-2007-ben. ahogy én utalás történik jelenleg az, hogy írok a felirat, majd válasszuk ki azt a stílust kell alkalmazni, és válasszuk a szám, amely kiegészíti a megfelelő szám. Elmentem keresi, hogy hogyan lesz, mint a füge hivatkozás nem látható a kereszthivatkozást mezőbe, és a honlapján azt mondta, hogy más módszert alkalmaznak, de ez a számozás 1-től kezdődik újra, és nem regisztrálja a táblázatban szereplő számok. úgy tűnik, tudom, hogyan folytassa az Én egy táblázatot a füge, nem fig hivatkozva, vagy újra elkezdeni, de nem egy asztal füge ![]() ![]() valakinél tipp? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az ok nem tudok jönni egy válasz az, hogy egész egyszerűen nem kapott egy példányt a Word 2000 és ellenőrzi azt.
A memóriából, akkor a számot a címkén a szám stílusa. Ez lehetővé teszi, hogy a Word összegyűjti a szám szövegét, egy asztal és a szám is kiválasztható a TOC részben. Csinálsz, hogy így egyetértünk eddig. Ha ezután kell alkalmazni a határokon átnyúló hogy ez a szám ez a szám kell, hogy legyen választható, ha kijelentik, a cross-reference. Ha nem látja őket, akkor a "mit teszi lehetővé a cross-reference doboz kiválasztási listát", hogy be kell állítani, az biztos. Ha nem látom a listán, akkor nem választottak ki a listából. Hasznos lenne, ha azt a jelölt a cross-reference lehetőségeket. Ha megtalálja azt a helyet, ahol te meg mit lehet cross-bázis, ott lesz egy lista a stílust, amely akkor semmi újat akarsz. Nem látod, mert megváltozott a Word menük és szintek a Word 2002 és a 'hát túl a horizonton, és a látvány és a Word 2000. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ó rossz a 2003-as vagyok segítségével 2000-re, de én nem is a 2007. Ennek oka, rengeteg a számítógép az uni volna frissíteni, hogy 2007, de nem az összes, és nem az előadók számítógép, ami azt jelenti, my doc meg kell 2003-ban, így nem olvastam el! mit mond Ésszerűnek Ön tudja, hogy mondja meg, hogyan lehet ezt akár 2007 vagy 2003?köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Hé kinda Megvan a megoldás, hogy ez (a 2007-ben), nem nagyon elegáns, de anyhoo. az alkalmazható stílusok mezőben válasszuk I alak, majd kattintson a Modify gombra. A stílus típusa legördülő, válasszuk a "kapcsolt (bekezdés és karakter)" A számok akkor jelenik meg a kereszthivatkozást doboz, ha minden numbered items van jelölve. köszönhetően a helyszíni hozatalért nekem a jobb pálya |
|
| |||
| |||
| Megpróbálom kitalálni, és lehet, hogy az átállás kb 2003-2007 ez dobott valamit. Bocsánat, de én elnagyoltsága ez éve láttam Word. Ha hozzáadsz egy képet, vagy bármi, van egy jobb-kattintson a "felirat", hogy egy autonumbered "12. ábra Az Acropolis víz alatt" fajta dolog. Ez egy stílus "Képaláírás". Talán csak olyan, hogy a szöveg szerint ez a szám és rákattint Stílus és kiválasztja a "MyFigureStyle helyett. Ha hozzáadsz egy táblázatban szereplő számok még egy esélyt, hogy válasszon egy olyan stílust, és nem kérhet "MyFigureStyle" és megkapod a táblázatban épül. Van egy másik check-gombra, hogy ragaszkodik a beépített Caption rendszer. Lehet, hogy te vagy a saját stílusát számok, illetve 2007-swiched, hogy egy stílust, hogy 2003-ban nem ismeri fel. Lehet, hogy nincs itt, de úgy gondoltam, hogy * minden * stílus lehet nevezni a szám stílusa egy "F" flag. Buzi, ha tudom, hol van ez is. Mindegy, Kereszttantervi hivatkozva. You type ", lásd még én drámai fotó az Akropolisz alatt áradások 2014" és a Beszúr cross-reference, akkor a pick-listát, hogy milyen típusú dolgot akarunk több utalást. Header ábra, mindenféle. Ha mind a számadatok alapján a stílust, amely nem az alapértelmezett "Felirat", akkor nem fognak megjelenni az "adatok" (kivéve, ha tudja-e, hogy az F-zászló ellen stílus valóban létezik!), De kéne felbukkanni az egyik az egyéb kategóriába, mert a stílusok, miután minden. Van egy fél tucat a lehetőségeket, hogy a legördülő listából, nem "stílus" egy közülük? A legrosszabb, hogy azokat a kereszthivatkozási rendszer rendszer valahogy, úgy változik a "MyFigureStyle" és "Képaláírás" (ha van ilyen), vagy a legrosszabb, hogy, mondjuk, "fejléc 12" - és nem kézzel, ott kell lennie egy kattintással helyettesítés. Ha "fejléc 12", akkor legalább a cross-reference megjelenik, a "Headers". Ez egy rossz megoldás. Ha látja "MyFigureStyle" bármely más csoportosulás a Cross-reference ellenőrző doboz, akkor nincs szüksége arra, hogy változott. |
|
| |||
| |||
| Ó, én csak megláttam az előző post. Igen, ez foglalkozik vele, én ignore sétál. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Beolvasás a Word? | Cattranz | General Chat szoftver | 4 | 27. november 2007 12:09 |
| Beszélt szót gépelt szó | pest79456 | Office & Applications | 8 | 4. november 2007 08:55 |
| Kis segítség .. Word 2002 | mbonwick | Office & Applications | 2 | 30. október 2007 12:48 |
| Szó | handthrottle | Office & Applications | 1 | 7. 2007 Szeptember 08:48 |
| Téma eszközök | |
| |