פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

כדי Refrence פיגס ב-Word

Reply

שרשרת כלים
Old 3 אפריל 2008, 14:13
קבוצת חברות חדשות

שלום חברים
אני כותב עבודת גמר (בהדרגה) וכן לעבור באופן קבוע בין 2000 ו 2007.

את הפניות יש דרך לעשות את זה כרגע אני כותב את הכיתוב, בחר אותו ולאחר מכן ללכת להחיל סגנונות ובחר הדמות, אשר מוסיפה את המספר הנכון.

הלכתי להסתכל על אופן הפניה שלי פיגס לא הוצגו על הצלב הפניה התיבה, וכן באתר אמר לי להשתמש בשיטה אחרת, אבל זה מתחיל שוב מספור מ 1 ואין רישום בטבלה של הדמויות.

כך זה נראה שאני יכול לשאת על איך אני עם טבלת פיגס, ללא התייחסות איור, או להתחיל שוב, אך ללא העניינים פיגס

אף אחד כל הטיפים?
Old 4 אפריל 2008, 07:46
קבוצת תורמים

הסיבה שאני לא יכולה לבוא אליך עם תשובה היא שאני פשוט לא קיבל עותק של Word 2000 כדי לבדוק את זה.

מתוך הזיכרון, את התווית דמות עם דמות בסגנון. זה מאפשר ל-Word לאסוף בדמות טקסט לתוך דמות לשולחן, לבחירה להיות כמו תוכן עניינים חלק. אתה עושה את זה אז אנחנו מסכימים עד כה. אז אם אתה צריך ליישם ההפניה כדי לחשב את זה צריך להיות נתון לבחירה כאשר מכריזים את ההפניה. אם אתה לא יכול לראות אותם אז זהו: "מה אני מאפשר בתוך ההפניה תיבת הבחירה רשימת" כי צריך תיקון, בוודאי. אם אינך יכול לראות את זה ברשימה אז זה לא נבחרה הרשימה. זה יהיה אם היא לא סומנה את אפשרויות ההפניה. אם אתה יכול למצוא את המקום שבו אתה מגדיר מה יכול להיות מופנה צולבות, שם תקבל רשימה של סגנונות שאליו אתה יכול להוסיף כל דבר שאתה רוצה.

אני לא יכול להסתכל כי שינתה את התפריטים של Word ו-Word 2002 עם רמות ואתה בחזרה מעבר לאופק ואת מתוך ראיה עם Word 2000.

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4 אפריל 2008, 08:02
קבוצת חברות חדשות

אה טעות שלי את 2003 אני לא משתמש ב 2000 אבל יש לי גם גישה ל 2007.

הסיבה לכך היא הרבה של המחשב בבית חד עודכנו עד 2007, אך לא כולם ולא של מרצים PC כלומר Doc שלי צריך להיות בשנת 2003, כך הם יכולים לקרוא את זה!

מה שאתה אומר הגיוני אתה יכול להגיד לי איך לעשות את זה גם ב 2007 או 2003?

תודה!
Old 4 אפריל 2008, 08:26
קבוצת חברות חדשות

היי די יש פתרון זה (בשנת 2007), לא הכי אלגנטי, אבל anyhoo.

להחיל סגנונות של התיבה אני בוחר דמות, ולאחר מכן לחץ על לחצן שינוי. סוג של סגנון הנפתחת, בחר באפשרות "צמודות (סעיף ו תו)"
הדמויות לאחר מכן הופיעה ב הצלב הפניה התיבה, כאשר כל מספר פריטים מסומנת.

הודות ל כתם לשים אותי על המסלול הנכון
Old 4 אפריל 2008, 09:22
קבוצת תורמים

אני מתכוון לנסות לנחש, וזה יכול להיות סביב המעבר מ 2003 עד 2007 זה thrown משהו. סלח לי, אבל זה סתם שנים מאז ראיתי את Word.

כאשר אתה מוסיף תמונה או מה שזה לא יהיה, יש לחץ על הלחצן הימני של העכבר על "כותרת" לשים על autonumbered "איור 12 Acropolis תחת המים" סוג של דבר. בעל הסגנון "כותרת". אולי אתה פשוט לשים את הטקסט תחת הדמות ולחיצה על סגנון ובחירה "MyFigureStyle" במקום.

כאשר אתה מוסיף טבלה של דמויות יש לך ברירה לבחור בכל אחד סגנון ואתה יכול לבקש "MyFigureStyle" וקבל את הטבלה בנוי. יש אלטרנטיבה בדיקת לחצן אשר מקלות על מובנה כיתוב המערכת. אולי אתה משתמש משלך הסגנון של הדמויות, או 2007 יש swiched לך סגנון 2003 כי אינו יכול לזהות.

אני עלול להיות לא בסדר כאן אבל חשבתי ש * כל * הסגנון יכול להיות המיועדים דמות עם סגנון "F" הדגל. Buggered אם אני יודע לאן זה הולך בכל זאת.

בכל מקרה, צולבים התייחסות. אתה מקליד "לראות גם תמונה שלי הדרמטית של Acropolis במהלך floods של 2014" ו הכנס ההפניה, יש לך בחירה-רשימה של איזה סוג של דבר אתה רוצה את ההפניה. כותרת, איור, כל מני. אם יש לך את כל הנתונים על פי סגנון זה לא ברירת מחדל "כותרת" אז הם לא יהיה להופיע תחת "נתונים" (אלא אם כן אתה יכול לעבוד אם כי F-דגל נגד סגנון באמת קיים!) אבל הם צריכים להופיע תחת אחת הקטגוריות של אחרים כי הם סגנונות, אחרי הכל. יש חצי תריסר אפשרויות כי הנפתח List, הוא לא "סגנון" אחד מהם?

בשעה הגרוע ביותר, כדי לקבל אותם לתוך צולבות התייחסות המערכת איכשהו, שקול לשנות את הכל
"MyFigureStyle" את "כותרת" (אם קיים) או במקרה הגרוע ביותר כדי, נניח, "כותרת עליונה 12" - לא ביד, שם צריך להיות בלחיצה אחת תחלופה. אם אתה משתמש ב "12 הכותרת" אז לפחות את ההפניה יוצגו, תחת "כותרות". זהו פתרון רע. אם אתה רואה "MyFigureStyle" תחת כל סוג אחר של הקיבוץ את ההפניה שליטה תיבת אז אינך צריך לעשות שינוי בכלל.
Old 4 אפריל 2008, 09:24
קבוצת תורמים

אה, הרגע ראיתי את ההודעה הקודמת. כן, זה עסק עם זה, להתעלם לשוטט שלי.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.